Анонс на 4-ти кръг на ВЛ на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 4-ти кръг на ВЛ на Русия - срещите в неделя

ЦСКА Москва - Амкар
Стадион: "Арена Химки", Химки
Дата: 09.08.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Игор Низовцев

Безумията в руския футбол никак не са малко в последно време, а едно от тях е утре, когато ЦСКА и Амкар ще излязат един срещу друг в мач от 4-я кръг на Висшата лига на Русия. Синоптиците предвиждат неделния ден като един от най-горещите за годината, като температурата на сянка ще бъде 33 градуса. Как ще се проведе двубоят в Химки с начален час 13:30 не е ясно, но е очевидно, че това ще бъде голямо изпитание за играчите на двата тима.

Що се отнася до спортната част на сблъсъка, ЦСКА влиза с добро настроение в мача, след като през седмицата столичани биха Спарта в Прага и се класираха за плейофите в Шампионска лига. Що се отнася до вътрешното първенство, там "армейците" спечелиха предишните си три мача и заедно със Зенит имат пълен актив от точки.

Амкарци също ще излязат на терена с добро настроение, защото хората на Гаджиев постигнаха победи в последните си два двубоя (С Рубин и Криля Советов) и така заличиха неприятното усещане от проваления старт срещу Краснодар.

Този мач е твърда "1". Домакините разполагат с по-класен отбор и чисто спортно-технически не би трябвало да имате проблеми срещу скромния си съперник. Другата причина да твърдим това е календарът. През следващата седмица е дербито със Спартак, а след това са двата важни мача със Спортинг в Шампионска лига и тогава, между тези сблъсъци, най-вероятно столичани ще загубят точки в националния шампионат. Ето защо двубой като този с Амкар трябва да бъде спечелен.

Прогноза: ЦСКА Москва - Амкар 1:0

 


Уфа - Зенит
Стадион: "Нефтяник", Уфа
Дата: 09.08.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Игор Федотов

Най-после митарствата на уфчани свършиха. Сроковете за пускане в експлоатация на новия стадион бяха ускорени, а това означава, че почитателите на футбола в Башкирия вече могат лично да се насладят на играта на любимците си, а и няма да ставаме свидетели на парадокси като миналогодишния, когато УФА бе домакин на Зенит на... "Петровский".

Башкирци не изглеждат зле в началото на сезона. Наистина, отборът загуби домакинството (формално) си на Ростов, но пък направи равни при гостуванията си на Кубан и Спартак Москва. На практика мачът със Зенит е първата домакинска среща за Уфа от много време насам и именно това дава интрига в утрешния двубой - няма съмнения, че стадионът ще се напълни, а домакините ще се опитат да зарадват своята публика и да се представят добре пред нея.

Зенит пристига мощен в столицата на Башкирия. Северняците взеха и трите си досегашни мача от първенството, като интересното е, че хората на Вилаш-Боаш показаха най-впечатляващ футбол само на старта, срещу Динамо, макар че точно в тази среща Зенит постигна минимална победа.

На книга шампионите трябва да постигнат безапелационна победа, но това едва ли ще се случи. Домакините ще надминат себе си в желанието да зарадват своите почитатели, а и нека си припомним предишните два мача между тези съперници, в които башкирци показаха зъби на своя именит съперник. Съветът ни е да потърсим изненадата в двубоя и да играем мача с "Х".

Прогноза: Уфа - Зенит 1:1

 

 

Криля Советов - Спартак
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 09.08.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Кирил Левников

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184