Дерби дела Мадонина и на International Champions Cup


FUTBOL-TV

Дерби дела Мадонина и на International Champions Cup

Милан - Интер
Стадион: "Shenzhen Universiade Sports Centre", Шенжен
Дата: 25.07.2015 г.
Час: 15:00

В група 2 на турнира International Champions Cup 2015 в далечен Шенжен в Китай ще се изиграе Дербито на Милано между съставите на Милан и Интер.

"Росонерите" са особено активни на продължаващия трансферен прозорец. През лятото настъпиха доста кадрови промени за миланците и сега начело на 18-кратните шампиони на Италия е Синиша Михайлович. Милан осъществи няколко гръмки трансфера, като безспорно най-добрият е привличането на звездата на Севиля Карлос Бака, както и на офанзивният футболист на Шахтьор Донецк Луис Адриано. Другите, които акостираха на "Сан Сиро", са Хосе Маури от изпадналия Парма, Андреа Бертолачи от Рома. Голямата цел пред босовете на "росонерите" е отново да върнат Златан Ибрахимович в Милано. След двубоя с Интер на Милан му предстоят мачове с Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Сасуоло и отново Интер за турнира ТИМ.

Интер също се подготвя усилено. Воденият от Роберто Манчини отбор също се подсили с няколко футболисти, като най-скъпият трансфер бе този на Жофри Кондогбия от Монако на стойност 28 млн. евро. Другите, които облякоха екипа на "нерадзурите", са Мурийо от Гранада, Жоао Миранда от Атлетико Мадрид, а Мартин Монтоя идва под наем от Барселона. "Джузепе Меаца" пък бе напуснат от Лукас Подолски, Здравко Кузманович, Уго Кампаняро, Фелипе и Джонатан. След мача с Милан на Интер му предстоят също проверки с Реал Мадрид, а след това за трофея ТИМ срещу Сасуоло и пак с "росонерите".

Прогноза: Милан - Интер 2:1

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255