ЦСКА Москва ще прекъсне сухата серия на Криля Советов


Н. Гавазов

ЦСКА Москва ще прекъсне сухата серия на Криля Советов

Криля Советов - ЦСКА Москва
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 24.07.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Сергей Лапочкин

Вторият кръг на Висшата лига на Русия ще стартира днес в Самара, където новакът Криля Советов посреща вицешампиона ЦСКА. И двата тима спечелиха стартовите си двубои, така че съперниците ще влязат в сблъсъка в добро разположение на духа.

Самарци започнаха с неочаквана победа 1:0 в Махачкала, но трябва да кажем, че резултатът не отразява случилото се на терена. Домакините водеха играта, като гостите основно се бранеха и разчитаха на контраатаки. Франки Веркаутерн добре е поработил по отношение на защитната част от играта на своите футболисти, които неутрализираха най-опасните играчи на съперника и не позволиха на противника да отправя опасни удари. В целия мач гостите създадоха само две сериозни положения, като при едно от тях дойде голът на Галубов.

Съперникът на "армейците" в първия кръг бе сериозният Рубин, който обаче не предложи кой знае какво и основно игра в отбрана, опитвайки се да постигне нулево равенство. Гостите почти измъкнаха точката от постоянно атакуващите и създаващи опасни положения столичани, но в 87-та минута Фортуна обърна гръб на казанчани, които в този мач инкасираха няколко греди - точен удар на Ахмед Муса донесе победата на ЦСКА.

Статистиката на личните срещи между двата отбора не е в полза на домакините. От 42 мача ЦСКА има 23 победи и 10 равенства. Последният успех на Криля Советов е от 2007 година.

Интересното за днешния сблъсък е дали най-после ще бъде сложен край на сухата серия на вратаря на домакините Евгений Конюхов, която продължава вече 1 239 минути. От другата страна са имена като Муса, Дзагоев, Тошич, които ще се опитат на практика да демонстрират амбициите на своя отбор.

Няма съмнение в изхода на този мач - ако хората на Слуцки играят така, както го направиха срещу Рубин, то самарци нямат никакъв шанс. Вероятно поради тази причина авторитетните световни букмейкъри са предложили малък коефициент за победа на гостите.

Почитателите на залозите обаче не бива да се отчайват, защото могат да се възползват от сигурната "2"-ка в комбинация с други мачове от уикенда. Освен това има интересни опции по отношение на голмайсторите в срещата, както и първо полувреме/краен резултат.

Нашият съвет е да се разиграе именно последния вариант, като почитателите на риска могат да си доставят удоволствие от тръпката Равенство - ЦСКА Москва, където коефициентът ще донесе три пъти по-голяма печалба от това да играят само "2"-ка. А представете си, ако комбинирате със залога, че Муса ще вкара гол - тук всеки поставен лев би ви донесъл печалба от 9 лева!

Прогноза: Криля Советов - ЦСКА Москва 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211