И Челси започва с мачовете от САЩ


FUTBOL-TV

И Челси започва с мачовете от САЩ

Ню Йорк Ред Булс - Челси
Стадион: "Ред Бул Арена", Харисън (Ню Джърси)
Дата: 23.07.2015 г.
Час: 03:00

Турнирът International Champions Cup тече с пълна сила и в пореден двубой от северноамериканската група един срещу друг се изправят местният Ню Йорк Ред Булс и английският шампион Челси.

Домакините в настоящия мач също започват с участието си в надпреварата. До момента играчите на Джеси Марш не са изиграли нито една среща, като първата ще е доста сериозен тест. В отбора личат имената на играчи като Рой Милър, Роланд Зубар, Брадли Райт-Филипс и др.

Челси напълно резонно е определян като фаворит за първия си двубой от турнира. "Сините" се готвят усилено за дългия и изморителен сезон във Висшата лига и със сигурност мениджърът на тима Жозе Моуриньо ще настоява от своите възпитаници да се представят възможно най-добре и отново да триумфират с титлата в Премиерлийг. Лондончани осъществиха няколко трансфера до момента и на към клуба от "Стамфорд Бридж" се присъединиха Радамел Фалкао (под наем от Монако), Кенеди (от Флуминензе), стражът на Стоук Сити Асмир Бегович, а напусналите са Петър Чех, който се присъедини към Арсенал и Гаел Кукута, който премина в Севиля.

Двата отбора никога не са се изправяли един срещу друг до момента.

Прогноза: Ню Йорк Ред Булс - Челси 0:3

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186