Ван Перси: Ван Гаал не ми даде шанс


Н. Гавазов

Ван Перси: Ван Гаал не ми даде шанс

Нападателят Робин ван Перси заяви, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал не му е дал шансове да завоюва място в отбора. Както е известно, холандецът напусна "Олд Трафорд" и премина във Фенербахче.

"Познавах Луис ван Гаал като треньор на националния отбор, а сега го опознах и като клубен треньор. Има разлика. След разговор с него през месец май, аз разбрах, че бъдещето ми в Манчестър Юнайтед е неопределено. Но все си мислех, че след отпуската може да започна отново. По-рано Ван Гаал смени мнението си за мен. Когато оглави националния, той ми каза, че съм му трети избор. Но не се предадох и станах първи избор и капитан при Ван Гаал", заяви Ван Перси.

"Завръщайки се от отпуска, разбрах, че повече няма честна конкуренция. Не ми дадоха възможност да се сражавам за място в състава. Ван Гаал ме отправи на резервното игрище. Но аз съм опитен играч. Не съм глупак. Не се ядосах и не изпитах излишни емоции. Така стоят нещата и това е част от футбола и живота. Трябва да се вземат оптимални решения при всяка една ситуация и аз го направих, отивайки във Фенербахче", каза още нападателят.

 

  Сподели
74