Реал Мадрид и Рома един срещу друг в далечна Австралия


FUTBOL-TV

Реал Мадрид и Рома един срещу друг в далечна Австралия

Реал Мадрид - Рома
Стадион: "Крикет Граунд", Мелбърн
Дата: 18.07.2015 г.
Час: 12:00


Регламентът на тазгодишното издание на International Champions Cup е 15 отбори в света да са разпределени в три групи на три континента - Северна Америка, Азия и Австралия.

Най-оспорвана ще е битката в Северна Америка, където 10 отбора ще изиграят по 4 мача. В Азия и Австралия ще се състоят други два мини-турнира от по три отбора. Първият мач в държавата-континент ще е между съставите на Реал Мадрид и Рома.

Реал Мадрид се готви усилено за новия сезон. През лятото начело на "кралския клуб" застана Рафаел Бенитес, който смени уволнения Карло Анчелоти. Преди няколко дни пък капитанът и легенда на "лос меренгес" Икер Касийяс напусна в посока Порто, а слуховете около "Сантяго Бернабеу" са свързани с привличането на Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед, но ако Реал изчака още един сезон, договорът на юношата на Атлетико Мадрид ще изтече и той би могъл да акостира в Мадрид като свободен агент. "Червените дяволи" пък са се прицелили към защитникът на "белия балет" Серхио Рамос, който след напускането на Сан Икер бе възнаграден с капитанската лента. Иначе единственото ново попълнение в състава на Реал е бразилският бранител Данило. Кариоката бе привлечен от Порто.

Рома също тренира за старта на Калчото. "Вълците" ще се опитат за поредна година да не бъдат сянка на доминанта Ювентус. До момента в лагера на римляните има само слухове за евентуални трансфери, като спряганите имена са на Хавиер Масчерано, Един Джеко, Александър Митрович, Рафаел и Рондон. Преди по-малко от седмица вицешампионът на Италия стартира лятната си потготовка със загуба 1:2 от третия във втора дивизия на Унгария Дюрмонт Дьор.

Двата отбора се изправиха един срещу друга на миналогодишното издание от надпреварата, като тогава "джалоросите" се наложиха с минималното 1:0.

Прогноза: Реал Мадрид - Рома 2:0

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
386