Анонс на 20-ти кръг на Бундеслига, 30.01.2010


.

Анонс на 20-ти кръг на Бундеслига, 30.01.2010

Байерн Мюнхен – Майнц 05
30.01.2010, 16:30 часа
Стедион: Алианц Арена


В мач от 20-я кръг на германската Бундеслига Байерн Мюнхен ще се опита да продължа победната си серия в домакинството си срещу Майнц. След неубедителното начало на сезона, баварците направиха доста добри мачове и в момента заемат втората позиция в класирането. Франк Рибери бе контузен над 100 дни, но в предишния кръг срещу Вердер се завърна на терена.

Гостите от Майнц ще се опитат за втори път през сезона да се наложат над именития си съперник. Новакът в елита показва доста непосоянни игри и заема осма позиция. Една победа в Мюнхен ще даде нужното самочувствие на Майнц и ще бъде основен катализатор за бъдещи успехи.

Коефициенти от bet365:
Байерн Мюнхен - 1.20
Равен - 6.50
Майнц 05 - 15.00

Прогноза: Байерн Мюнхен – Майнц 05 3:1

              

Борусия Мьонхенгладбах – Вердер Бремен
30.01.2010, 16:30 часа
Стадион: Борусия Парк

В миналия кръг отборът на Борусия М записа равенство срещу Херта, като само късмета и неумението пред гола попречиха на момчетата на Михаел Фронтцек да стигнат до трите точки. Ако от Борусия искат да постигнат нещо повече срещу Вердер, определено трябва да бъдат много по-концентрирани в завършващата фаза. Голямата липса в тима е на алжирския национал Карим Матмур, който има ангажименти с националния си отбор.

Вердер е в изключително слаба форма, като последната победа на тима в първенството датира от преди повече от 2 месеца. Причина за това може да са и непрестаннита контузии, които измъчат отбора, но за тим с реномето на Вердер това е недопустимо. Поради различни травми в предстоящия мач участие няма да вземат Франк Бауман, Юрица Враняш, Даниел Йенсен и Филип Баргфреде. Добрата новина за Томас Шааф е, че травмите на Уго Алмейда и Аарън Хънт не се оказаха сериозни и те ще могат да вземат участие в срещата.

Коефициенти от bet365:
Борусия М - 3.75
Равен - 3.60
Вердер - 1.90

Прогноза: Борусия М – Вердер Бремен 1:1

              

Айнтрахт Франкфурт – Кьолн
30.01.2010, 16:30 часа
Стадион: Комерцбанк Арена


Никой в началото на сезона не слагаше в сметките Айнтрахт, но момчетата на Михаел Скибе показаха, че ще се борят в шампионата със зъби и нокти. В момента отбора е на седма позиция в класирането с равни точки с шестия Вердер. В четвъртък в тима пристигна турския национал Халил Алтънтоп и най-вероятно той ще започне като титуляр.

В последния кръг Кьолн победи настоящия вамипон Волфсбург и се отдалечи на 4 точки от зоната на изпадащите. Проблемите на треньора Звонимир Солдо са в нападение. Двамата основни нападатели Миливое Новакович и Лукас Подолски до скоро бяха с контузии и още не са в оптимално физическо състояние. През седмицата в тима пристигна крилото Зоран Тошич и най-вероятно Солдо ще разчита на него от първата минута.

Коефициенти от bet365:
Айнтрахт - 2.10
Равен - 3.30
Кьолн - 3.50

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Кьолн 2:0

              

Хановер 96 – Нюрнберг
30.01.2010, 16:30 часа
Стадион: АВД Арена

От началото на сезона Хановер се представя много зле и логично се намира в зоната на изпадащите. В този мач момчетата на треньора Дитер Хекинг ще направят всичко възможно да не загубят. С оглед обаче на отсътвието на почти цял отбор футболисти това изглежда доста илюзорно. Пореди различни контузии в тази среща няма да играят Андреасен, Дурика, Конан, Кжиновек, Лала, Форсел, Винисиус и Сизо, както и наказания Черундоло.

Нюрнберг също като съперниците си се намира в зоната на изпадащите и този мач е идеална възможност за отбора да се доближи до зоната на спасението. Проблемът пред отбора е неумението на футболистите да се възползват от създадените положения. Отбора няма да може да разчита на Волф и Франц.

Коефициенти от bet365:
Хановер 96 - 2.10
Равен - 3.30
Нюрнберг - 3.50

Прогноза: Хановер 96 – Нюрнберг 1:2

              

Херта – Бохум
30.01.2010, 16:30 часа
Стадион: Олимпиящадион


След като през есента Херта записа един от най-лошите полусезони в историята на Бундеслигата, след Нова година столичани спечелиха 4 точки от два кръга. Проблема на тима за този мач, са много то контузени играчи. Поради различни травми тимът няма да разчита на Качар, Дардай, Мику, Кака, Сезар и Гаенг.

Бохум е само на три точки от зоната на изпадащите и ще търси победа на всяка цена. С оглед контузиите в състава на Херта и последните резултати на Бохум това изглежда много вероятно. Срещата за тима ще пропуснат Климович и Яхия.

Коефициенти от bet365:
Херта - 1.83
Равен - 3.50
Бохум - 4.50

Прогноза: Херта – Бохум 0:3

              

Шалке 04 – Хофенхайм
30.01.2010, 19:30 часа
Стадион: Арена Ауф Шалке

Шалке се намира в добра форма, но въпреки това изпусна второто място в миналия кръг, след обрата, който направи Бохум. В тази срещата момчетата на Феликс Магат ще се опитат да зарадват своите фенове с победа, но с оглед на липсващите играчи товаизгелжда доста трудно. В предстоящия сблъсък от тима на Шалке ще отсъстват Вестерман, Клуге, Плиатсикас, Джоунс, Кения, Стефанович, Стрейт и Лохейдер, както и преминалия в Айнтрахт Алтънтоп.

Хофенхайм загуби последната си среща от Байер Левркузен и в този мач ще търсят първата си победа за 2010 година. В състава на Хофе също има доста отсъстващи. В мача няма да вземат участие Ворсах, Обази, Демба Ба, Ясле, Вайс и Симунич. Тимът ще може да разчита на новото попълнение Тагое.

Коефициенти от bet365:
Шалке 04 - 1.66
Равен - 3.60
Хофенхайм - 5.50

Прогноза: Шалке – Хофенхайм 1:1


ДИМИТЪР АНГЕЛОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
82