Мордовия - Ростов: Гостите ще спечелят псоледните си точки в лигата през сезона


Н. Гавазов

Мордовия - Ростов: Гостите ще спечелят псоледните си точки в лигата през сезона

Мордовия - Ростов
Стадион: "Старт", Саранск
Дата: 15.05.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Сергей Карасев

Мордовия вече официално си гарантира място в руския елит за следващия сезон и сега вече може да се отпусне и без натиск за получаване на резултати да започне да получава удоволствие от футбола. В последните си мачове тимът от Саранск записа три победи, а с оглед на програмата до края, възможността да бъдат постигнати още три успеха е напълно възможна. Ако това се случи, много е вероятно Мордовия да завърши сезона в топ 8.

Ростов спечели четири мача през април и на всички се струваше, че колективът на Бердяев не може да бъде отклонен от правилния път. Резултатите от последните три двубоя обаче едва ли влизат в плановете на треньорския щаб. Голът на Бастос в 80-та минута помогна да се избегне загубата от Динамо, но в срещите с Терек и Зенит нямаше кой да спасява ростовчани. Особено болезнено бе поражението от прекия конкурент, което отново върна Ростов в битката за оцеляване.

Божович и Сусев са контузени от домакините. Гостите са без Гранат, Бордачев, Калачев и Канга.

И така, деветият в класирането приема 11-ят. Много интересен двубой, с оглед на прогнозата, която ще предложим на нашите читатели. Мордовия е домакин и постигна три победи, а Ростов, който има само една победа навън през сезона (срещу аутсайдера Урал) и няма успех в последните си три мача е гост. На пръв поглед резултатът е ясен.

Разсъжденията ни обаче са в посока да се доверим на ростовчани. Наистина, за мнозина една "2"-ка ще е голяма изненада. Но първо, мотивацията при гостите е по-голяма и бъдете сигурни, че хората на Бердяев ще се хвърлят като лъвове срещу своя съперник, който вече чертае планове за плажове и момичета. Второ, следващите два мача на Ростов са срещу Краснодар и ЦСКА и е разбираемо, че в тях няма да бъде взета и точка. Това означава, че днешната среща е последен шанс на южняците да попълнят актива си, за да избегнат директно изпадане и да се надяват на добро развитие, за да не попаднат в плейофите. Трето, Юрий Семин намекна, че възнамерява да изпробва някои млади футболисти, а това е добро дошло за гостите.

Съветът ни към любителите на залозите е да рискуват. Останалите почитатели на футбола ще посъветваме да гледат мача, защото това ще е един от най-горещите сблъсъци в рая на сезона.

Прогноза: Мордовия - Ростов 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155