Анонс на 24-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 24-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

Уфа - Локомотив
Стадион: "Звезда", Перм
Дата: 18.04.2015г.
Час: 13:00
Съдия: Игор Низовцев

Уфа няма гол в четири поредни мача, а през пролетта спечели само една точка и отсъствието на резултати не само, че повлия върху психиката на отбора, но и смъкна башкирци на 15-то място в класирането.

Локомотив също влоши формата си през пролетта, като е цяло чудо как така хората на Миодраг Божович продължават да претендират за място в Лига Европа. Съдете сами - домакинска загуба от Арсенал Тула, поражение при гостуването на Урал, равенство с Мордовия...

Домакините нямат кадрови проблеми, гостите обаче са без Абаев, Дюрица, Нясе и Михалик.

Много трудно може да си представим, че Уфа ще спечели мача. Новакът не само, че попадна в лоша серия, но и няма да играе пред собствена публика. Логиката сочи да се доверим на столичани. В същото време Локомотив е отбор, който може да изненада и себе си. Съветът ни е да се използва знак "Х", ако има възможност за това.

Прогноза: Уфа - Локомотив 1:2

 


Мордовия - Спартак
Стадион: "Старт", Саранск
Дата: 18.04.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Сергей Иванов

Мордовия дълго време не можеше да вкара през втората част на сезона, но след това дойде победата с 1:0 над аутсайдера Амкар. Това бе първи успех на саранци от ноември насам и ако не бе добрата серия на тима в началото на сезона, сега Мордовия щеше да се намира в зоната на изпадащите - толкова е лоша формата на тима.

Спартак загуби последните си два мача, при това го направи срещу аутсайдери. Първо бе поражението в Тула, а след това и това срещу Ростов в Краснодар. Равенството с Кубан в столицата спокойно може да включим в категорията неуспешни мачове, а лошите резултати освен, че предизвикаха слухове за предстоящо уволнение на Мурат Якин, но и изпратиха тима на седма позиция, на 4 точки от зоната на евротурнирите.

Отсъстващи: Сусев и Ле Талк от домакините. Гостите са без Озбилис и Глушаков.

Този мач се очертава да бъде равностоен и да завърши без победител. И двата тима се намират в лоша серия, като Спартак има по-добър качествен състав, но Мордовия е домакин.

Прогноза: Мордовия - Спартак 1:1

 


Рубин - Урал
Стадион: "Рубин", Соцгородок
Дата: 18.04.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Алексей Есков

Най-после мач, в който има ясен фаворит. Рубин постигна четири поредни победи над отбори от долната част на таблицата, но след това последваха сериозните срещи с Краснодар и Зенит, от които рубинци взеха само точка. Това обаче задържа Рубин на петата позиция, на три точки от третия ЦСКА, така че казанчани са в борбата за Лига Европа и вероятно ще останат в нея до самия край на шампионата.

Урал постигна три победи от четири мача, което измъкна тима от опасната зона. Не е ясно обаче дали в Екатеринбург трябва да са спокойни относно това, че отборът е намерил формата си, защото преди два кръга последва студен душ под формата на домакинска загуба от Ростов.

Отсъстващи: Навас, Камболов, Кануников и Ливая от домакините. Гостите са без кадрови проблеми.

Кандидатът за Европа срещу борещия се за своето оцеляване. Трябва ли тогава да търсим интрига в мача? Фаворитът е ясен и в тази връзка е редно смело да заложим на домакините.

Прогноза: Рубин - Урал 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145