Карагър: Отборите на Моуриньо никога няма да предизвикват обич


Н. Гавазов

Карагър: Отборите на Моуриньо никога няма да предизвикват обич

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър коментира ситуацията с изгонването на нападателя на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович в мача между двата отбора снощи.

"На ПСЖ не му провървя с това изгонване, това не е червен картон. Златан се опита да си прибере крака. Погледнете, крака на Оскар се намираше н същата височина, ако не и по-високо. Може би, ако реферът бе от другата страна, той щеше да свири в полза на ПСЖ. Реакцията на играчите на Челси бе срамна, а това огорчава. Това, за съжаление, е характерно за отборите на Жозе Моуриньо. Те така реагират и това не се случва за първи път", заяви Карагър.

"Може би в главата на рефера е останала част от пресконференцията на Моуриньо преди мача (през голяма част от пресконференцията португалецът обвиняваше ПСЖ, че е най-агресивният отбор)? Още един път се убеждавам, че отборите на Моуриньо винаги ще предизвикват уважение, но никога любов - точно заради такива ситуации. Както никой друг, те се опитват да побеждават с всякакви средства. Реакцията на футболистите на Челси изигра роля в изгонването на Ибрахимович, тъй като ходът на Моуриньо преди мача сработи", завърши бившият защитник на Ливърпул.

 

  Сподели
175