Кайсери Ерчиеспор - Фенербахче: Здрава битка, без победител


Н. Гавазов

Кайсери Ерчиеспор - Фенербахче: Здрава битка, без победител

Кайсери Ерчиеспор - Фенербахче
Стадион: "Кадир Хаш Шехир", Кайсери
Дата: 19.12.2014 г.
Час: 20:00
Съдия: Хюсеин Гочек

14-ят кръг на турската Сюперлиг ще стартира тази вечер, с може би най-интригуващия сблъсък от програма и именно поради тази причина FUTBOL TV реши да запознае своите читатели с въпросната среща, която впрочем е истинско предизвикателство за любителите на залозите и едва ли ще са много тези, които няма да я играят.

"Пантерите" или "сините дракони" влизат в мача с отлична серия от три срещи без поражение. След лошия старт на сезона, който доведе до треньорска смяна и протести на феновете, сега Кайсери Ерчиеспор изглежда много по-стабилен. Вярно е, че втората победа в кампанията дойде срещу аутсайдера, а равенството като гост на Сивасспор е отново срещу непретенциозен отбор, но какво да кажем за точката в Мерсин срещу местния амбициозен тим? След 13 изиграни мача "пантерите" са 13-ти в класирането, на 4 точки от опасната зона.

Фенербахче ще пътува до подножието на вулкана Ерджиес в добра серия от три поредни победи, което бе важно за "канарчетата" след домакинското равенство срещу Ескишехирспор в Лигата и домакинската загуба от втородивизионния Кайсери в групата за Купата. Така истанбулци продължават битката за титлата, изоставайки от лидера Бешикташ на две точки и от втория Галатасарай на пункт.

Домакините нямат наказани или контузени играчи, което ще позволи на временния наставник Нустафа Йозкеш да свика под знамената най-доброто, с което разполага.

Гостите са без контузения Кестимал и наказания Иртегюн. Това по никакъв начин няма да се отрази на плановете на треньора Исмаил Картал, който в центъра на защитата ще постави Егемен Коркмаз и Михал Кадлец.

Интересен мач ни очаква на свръхмодерния и напълно покрит "Кадир Хаш Шехир". На книга гостите са фаворити, а и няма как да е иначе, след като в състава са играчи като Еменике, Сов, Каут, Мейрелеш и други. Кайсери Ерчиеспор обаче е в прекрасна форма и отлично състояние на духа след треньорската смяна. Само ще допълним, че "пантерите" в последните си три домакинства спечелиха два и завършиха наравно един мач, и ще се опитат да продължат успешната си серия.

Съветът ни е да не се бърза с "двойката" и също така да не се разчита на много голове в срещата. Нашата прогноза е, че ще се получи здрава битка, която обаче няма да излъчи победител.

Прогноза: Кайсери Ерчиеспор - Фенербахче 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
118