Гингам - ПСЖ: Класата ще предопредели изхода на мача


Н. Гавазов

Гингам - ПСЖ: Класата ще предопредели изхода на мача

Гингам - ПСЖ
Стадион: "Стад дьо Рудуру", Гингам
Дата: 14.12.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Антони Гаутие

Гингам за много фенове стана истинско откровение през тази седмица. Отборът с най-малък бюджет в Лига 1 изненадващо победи като гост ПАОК и се класира за плейофите на Лига Европа, където в понеделник ще научи своя съперник. Относно вътрешното съревнование, там скромният тим доскоро се намираше в зоната на изпадащите. В последните два кръга обаче "червено-черните" записаха две победи и преди утрешната среща с шампиона възпитаниците на Джослин Гурвене заемат 17-та позиция, на точка от опасната зона.

През миналия уикенд ПСЖ записа своя хиляден официален мач, като за съперник се падна удобния Нант. Двата гола на Ибрахимович сломиха съпротивата на гостите и запазиха статуквото в класирането - столичани се намират на точка от лидера Олимпик Марсилия, впрочем, шампионите все още не показват убедителна игра в Лига 1 и продължават да оставят впечатлението, че се отнасят много снизходително към съперниците си. Тук трябва да добавим, че ПСЖ претърпя първото си поражение за сезон 2014/15, което струва първото място на тима в групата на Шампионска лига. Последва изненадваща реакция на президента Насер Ал-Хелайфи, който се разсърди и поиска от Лоран Блан обещание, че първото поражение ще остане последно....

Домакините влизат в мача с огромни кадрови проблеми, като в лазарета се намират Карди, Марво, Самаса, Лематре, Шварц и Диало. Утре през деня Ятабаре ще премине последни фитнес тестове, под наблюдение ще бъде и Сорбон, който днес вдигна температура.

Гостите са без Баебек и Пасторе, които лекуват травми. Широчината на състава обаче позволява на Блан различни варианти, така че столичани едва ли ще почувстват отсъствието на двамата футболисти.

Повечето специалисти предвиждат победа за ПСЖ и именно такива са очакванията за мача - превъзходство на гостите във всички линии и ентусиазирана и твърда игра на домакините. Класата на шампиона, в добавка с кадровите проблеми на Гингам, предопределят изхода на мача.

Прогноза: Гингам - ПСЖ 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Гингам:

27 ноември Гингам - Фиорентина 1:2 (Лига Европа)
30 ноември Евиан - Гингам 2:0 (Лига 1)
03 декември Гингам - Каен 5:1 (Лига 1)
07 декември Реймс - Гингам 2:3 (Лига 1)
11 декември ПАОК - Гингам 1:2 (Лига Европа)

ПСЖ:

25 ноември ПСЖ - Аякс 3:1 (Шампионска лига)
29 ноември ПСЖ - Ница 1:0 (Лига 1)
03 декември Лил - ПСЖ 1:1 (Лига 1)
06 декември ПСЖ - Нант 2:2 (Лига 1)
10 декември Барселона - ПСЖ 3:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Гингам - ПСЖ

20 срещи
4 победи за Гингам
8 равенства
8 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 32:19 за ПСЖ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156