Анонс на 15-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 15-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Локомотив Москва - Спартак Москва
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 30.11.2014 г.
Час: 12:30
Съдия: М. Вилков

Неделната програма на кръга ще стартира със столичното дерби, което трябва да потвърди амбициите на двата тима. Локомотив отдавна забрави лошия период през август, когато записа четири загуби в седем мача във всички турнири и нито една победа. В момента "железничарите" са в серия от осем двубоя без поражение във всички състезания, спечелвайки 14 точки от 18 възможни. Това изстреля тима на осмо място в класирането, на два пункта от евротурнирите.

Спартак все още не може да избяга от лъкатушещото си представяне, постоянно демонстрирайки непостоянство. Все пак хората на Мурат Якин се намират в серия от четири мача без загуба и спечелиха последните си две срещи, което ги върна в горната част на таблицата - сега най-популярният руски отбор е на 5-то място, ма три точки от второто място.

Преди месец двата тим проведоха много интересен мач. Мануел Ферандес откри резултата в 84-та минута, а Широков изравни в 87-та. Това е поредното доказателство, че напоследък срещите между Локомотив и Спартак са непредсказуеми и всичко може да се очаква в тях. Така ще бъде и утре, така че при възможност е разумно да се използват и трите знака в нашата игра. Ако липсва подобен вариант, соломоновското решение е да заложим на това, че съперниците няма да се победят -последните две срещи помежду им завършиха наравно.

Прогноза: Локомотив - Спартак 1:1

 


Рубин - Динамо Москва
Стадион: "Казан Арена", Казан
Дата: 30.11.2014 г.
Час: 15:00
Съдия: А. Егоров

Поредният интригуващ мач, криещ много неизвестни. Рубин се представя стабилно - губи от лидерите, печели домакинствата, краде точки при гостуванията на аутсайдерите и най-важното - казанци са превърнали стадиона си в непристъпна крепост, допускайки тук само едно поражение и то преди четири месеца. Сега Рубин е девети, на две точки от евротурнирите.

Вече в няколко анонса подчертахме, че Динамо се представя зашеметяващо в Лига Европа. Сега ще добавим, че тимът подобри представянето си и във Висшата лига. В последните си два мача динамовци победиха не само Терек, но и шампиона ЦСКА Москва. Така Динамо се върна в горната част на таблицата и отново може да кажем, че отборът е кандидат за второто място - разликата от тази позиция е само три точки.

Преди месец Динамо претърпя домакинска загуба от Рубин. Сега московчани изглеждат по-стабилни оттогава, но пък пристигат на стадион, където трудно се играе. Научили лиса си урока столичани от срещата през октомври? Нека се доверим на Динамо и потърсим изненадата в мача.

Прогноза: Рубин - Динамо 0:1

 


Терек - Краснодар
Стадион: "Ахмат Хаджи Кадиров", Грозни
Дата: 30.11.2014 г.
Час: 17:30
Съдия: И. Низовцев

Терек не само, че не е заплашен с изпадане, но с играта си доказва, че има потенциал да завърши сезона в топ 8. Отборът се намираше в чудесна серия през август и септември, след това записа три загуби от пет мача, но пък една от победите е като гост на Зенит. Така тимът от Грозни се озова само на три точки от утрешния си съперник.

Краснодар до днешния мач на ЦСКА Москва бе втори в класирането и това се дължи на стабилното представяне на краснодарци, които записаха пет победи в последните си седем мача. "Биковете" допуснаха само една засечка - когато се изложиха при гостуването си на Мордовия в началото на този месец, но пък сред победите на Краснодар е и успехът срещу ЦСКА Москва в миналия кръг.

Специалистите предвиждат поредния равностоен и оспорван мач, с неясен резултат и поради тази причина двубоят е поредното предизвикателство за любителите на залозите. Авторитетните букмейкъри отдават леко предимство на домакините, нашият избор пък е на страната на гостите.

Прогноза: Терек - Краснодар 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
122