ПСЖ - Ница: Само победа


Н. Гавазов

ПСЖ - Ница: Само победа

ПСЖ - Ница
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 29.11.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Себастиен Десаже

Само победа! Друг изход не съществува за парижани след вчерашния успех на Олимпик Марсилия в домашния си мач с Нант. Ако столичани не победят, тогава изоставането от южняците ще нарасне най-малко на три точки. В средата на седмицата парижани се срещнаха с Аякс в рамките на Шампионска лига и постигнаха победа с 3:1. Може да изглежда невероятно, но ПСЖ за първи път от дълго време надигра съперника си по отношение на контрола на топката.

Ница продължава с непостоянството си и през последните си шест мача записа само една победа. В миналия кръг колективът на Клод Пуюел не успя да спечели домакинството си на Реймс, а преди това загуби от аутсайдера Евиан. Така Ница напусна топ 8, смъквайки се на 11-та позиция, а натискът върху треньора става все по-осезаем.

Домакините са без Кабай, който лекува контузия. Блан няма други кадрови проблеми със става си. Гостите не могат да разчитат на Дели, Траоре и Пентекот, които са в лазарета.

Единствената интрига в мача е това, че парижани играха в средата на седмицата в Шампионска лига. Всичко друго - форма на съперниците, кадрови проблеми, факторът домакинство и най-вече разликата в класите сочи предимство за ПСЖ.

Прогноза: ПСЖ - Ница 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203