Астън Вила ще продължи победната си серия


.

Астън Вила ще продължи победната си серия

Уест Бромич взе първата си победа за сезона миналата седмица. Вероятно този успех ще им помогне и в местното дерби с Астън Вила, поне що се касае до влизане със самочувствие в този мач. Три са въпросителните пред домакините. Джани Зулверлун, Абдулайе Мейте и Исмаел Милър може да играят, стига последните им фитнес тетове да позволят това.

Вила направи прекрасен старт този сезон. Мнозина виждат потенциал в тима да атакува заветните Топ 4. Тимът се представя чудесно и в турнира за Купата на УЕФА, където се класира през Интертото. Шансът им да продължат към групите е огромен след победата над Литекс, която Стилиян Петров и компания извоюваха в Ловеч с 3:1. Преди това тимът на Мартин О’Нийл разкри и Тотнъм на “Уайт Харт Лейн”. КАто прибавим към тези резултати и победата над Ман Сити и хикса с Ливърпул виждаме какъв силен отбор е сглобил ирландският специалист.

В последните си 6 мача с УБА Вила няма загуба. Въпреки това 4 срещи са завършили наравно, а победите са само 2. На “Хауторнс” Вила има 1 победа и два хикса.

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26