ПСЖ няма да има проблеми с Монако


Н. Гавазов

ПСЖ няма да има проблеми с Монако

ПСЖ - Монако
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 05.10.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Беноа Бастиен

Изхождайки от пред стартовите очаквания, мачът между ПСЖ и Монако би трябвало да бъде централен не само за кръга, но и за цялата първа част на сезон. Игровата криза в Монако обаче, заедно с игровите проблеми на ПСЖ доведоха до плачевни резултати: сега двата отбора са далече от най-доброто си състояние и се нуждаят от време, за да осмислят случилото се, а и бъдещето.

ПСЖ е единственият отбор в Лига 1, който няма загуба, но столичани записаха 5 равенства в деветте си досегашни мача, което им отрежда четвърто място в класирането, на цели осем точи от лидера Олимпик Марсилия. През седмицата ПСЖ проведе много качествено мача си в Шампионска лига, побеждавайки с 3:2 Барселона в красив стил, възползвайки се от яростната си атака и грешки в отбраната на каталунците.

Монако записа три победи, но допусна четири гола, а головата немощ на отбора се вижда от попаденията, които до този момент са отбелязали вицешампионите - 7, т., само Нант и Гингам имат по-малко отбелязани голове! В днешния мач Монако влиза като 14-ти в класирането, но само на 2 токи от опасната зона. През седмицата тимът гостува на Зенит в Шампионска лига, където показа уверена игра, а резултатът 0:0 дава голям шанс на Монако по пътя им за излизане от групата.

Домакините са без Лавеци, Тиаго Силва, Маркиньос и Ибрахимович, което предполага, че Балн ще хвърли и използва в боя същата схема, с която победи Барселона.

Гостите не могат да разчитат на контузените Лопес, Бербатов и Траоре, както и на наказания Тулалан.

Очакванията са Монако да играе по същия начин както срещу Зенит, но е ясно, че ПСЖ има своите виждания по въпроса. Предполага се, че домакините ще установят контрол върху двубоя от първия съдийски сигнал и без особени проблеми ще постигнат своето.

Прогноза: ПСЖ - Монако 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

ПСЖ:

17 септември Аякс - ПСЖ 1:1 (Шампионска лига)
21 септември ПСЖ - Лион 1:1 (Лига 1)
24 септември Каен - ПСЖ 0:2 (Лига 1)
27 септември Тулуза - ПСЖ 1:1 (Лига 1)
30 септември ПСЖ - Барселона 3:2 (Шампионска лига)

Монако:

16 септември Монако - Байер Леверкузен 1:0 (Шампионска лига)
21 септември Монако - Гингам 1:0 (Лига 1)
24 септември Монпелие - Монако 0:1 (Лига 1)
27 септември Монако - Ница 0:1 (Лига 1)
01 октомври Зенит - Монако 0:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

ПСЖ - Монако

79 срещи
17 победи за ПСЖ
23 равенства
39 победи за Монако
Голова Разлика: 105:63 за Монако

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
261