Равенство между Милан и Лацио изглежда най-логично


.

Равенство между Милан и Лацио изглежда най-логично

Изпадналия в страхотна криза отбор на Милан посреща лидера в Серия А Лацио на “Сан Сиро”. Наставникът на “росонерите” Карло Анчелоти ще даде всичко за победата. Гостите обаче казаха, че въобще не отиват в Северна Италия, за да загубят.

Вярно е, че е едва септември, но за Карлето е дошъл мигът на истината. След ентусиазмът около летните покупки започна калчото, а в него Милан записа два загуби  от новака Болоня и от Дженоа. В четвъртък поне “червено-черните” спечелиха мача си от турнира за Купата на УЕФА срещу Цюрих. Анчелоти ще има проблеми в халфовата линия, тъй като Андреа Пирло се контузи. Аут порди травми са още Неста, Гатузо и Индзаги.

Лацио едва ли е очаквал такъв старт, след акто миналяи сезон завърши на разочароващото 12-то място. Делио Роси беше на прицел почти година, но сега нещата са различни. 4:1 срещу Каляри и 2:0 над Сампдория донесе самочувствие в лагера на “орлите” и те си припомниха какво е да си на върха в класирането, позиция, която не им бе чужда в края на миналия век. Метуслем, Фабио Фирмани, Симоне дел Неро, Томазо Роки и Осман Дабо са извън сметките на Роси, но това не попречи на тима срещу Сампдория.

Миналата година тази среща завърши 1:1. като цяло обаче Лацио трудно играе срещу Милан в последните години. В последните 6 сезона от 12 мача Милан има 7 победи, а 5 двубоя са завършили наравно. Все пак в последните 3 сезона ЛАцио има поне по едно равенство.

Вероятни състави:

Милан: Абиати; Бонера, Малдини, Сендерос, Дзамброта; Фламини, Сийдорф, Амброзини; Кака, Роналдиньо, Шевченко

Лацио: Карисо; Лихтщайнер, Сивиля, Розенал, Коларов; Броки, Ледесма, Мегни, Маури; Сарате, Пандев

Последни 6 мача на Милан у дома: ЗППППЗ

Псоледни 6 мача на Лацио като гост: ППЗЗРЗ

Последни 6 мача Милан-Лацио в Милано: 1:1, 2:1, 2:0, 2:1, 1:0, 2:2

Процентна вероятност: Милан – 42%, равен – 40%, Лацио – 18%

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27