Анонс на останалите срещи от 9-я кръг на Висшата лига на Русия


Н. Гавазов

Анонс на останалите срещи от 9-я кръг на Висшата лига на Русия

Динамо Москва - Кубан
Стадион: "Арена Химки", Химки
Дата: 28.09.2014г.
Час: 12:30
Съдия: В. Мешков

Динамо е с шест победи и две загуби от общо осем мача и заема трето място на седем точки от лидера Зенит. Динамовци са с второ най-добро нападение в Лигата, но усещането е, че с изключение на двубоя срещу Зенит столичани все още не дават всичко от себе си.

Кубан пристига със самочувствието на тим, който все още няма поражение. Уверената и стабилна игра на краснодарци в защитата засега компенсира яловите действия на нападателите, като петте победи осигуряват четвърто място на отбора.

Валбуена няма да играе от домакините, гостите са без кадрови проблеми.

Предполага се, че мачът ще е равностоен , без много опасни положения пред двете врати Доверието е към домакините, но не бива да пренебрегваме и факта, че Кубан трудно допуска голове, което означава, че динамовци трябва да положат максимални усилия, ако скат да постигнат успех.

Прогноза: Динамо Москва - Кубан 1:0

 


Локомотив Москва - Амкар
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 28.09.2014г.
Час: 15:00
Съдия: В. Безбородов

Двата отбора са съседи в таблицата за класиране, като разликата е, че столичани натрупаха първите си точки в началото на кампанията, докато Амкар направи това в последните си двубои. В миналия кръг Локомотив загуби гостуването си на ЦСКА с 1:0, докато пермчани претърпяха домакинско поражение от Краснодар.

Утрешните съперници нямат контузени и наказани играчи, така че ще излязат с оптималните си състави.

Двубоят е между два отбора, които се опитват да докажат, че не са сред групата на аутсайдерите, а по-скоро принадлежат към златната среда. На този етап все още е трудно да изпратим Локомотив и Амкар в групата на неудчниците, но и няма как да ги причислим към средняците. Утрешният мач едва ли ще изясни ситуацията, особено след днешната победа на Уфа. Почти сигурно е, че ще станем свидетели на едно бойко равенство, което ще остави двата тима на сегашните им позиции.

Прогноза: Локомотив - Амкар 1:1

 

Терек - Ростов
Стадион: "Ахмат Хаджи Кадирое", Грозни
Дата: 28.09.2014г.
Час: 20:00
Съдия: С Карасев

Терек продължава доброто си представяне, след като от началото на сезона допусна само една загуба. В последните два мача отборът записа две равенства - при домакинството си на Кубан и при гостуването си на Спартак, което се възприе от специалистите като добри резултати. След осем срещи Терек е седми в класирането, на две точки от зоната на евротурнирите.

Определено Ростов ще се бори за оцеляването си. До този момент тимът има само победа и равенство, като записа четири поражения в последните си четири мача във всички турнири.

Предполага се, че домакините ще овладеят инициативата от самото начало и ще се опитат да вкарат ранен гол. Нападателите на Терек не се славят с голям голмайсторски нюх, но пък в Грозни пристига отбор, който е с най-слабата защита в Лигата, допускайки 27 гола в 8 мача. Всякакъв друг резултат освен победа за Терек ще се смята като изненадващ.

Прогноза: Терек - Ростов 2:0

 

Рубин - Торпедо
Стадион: "Казан Арена", Казан
Дата: 29.09.2014г.
Час: 19:00
Съдия: С. Лапочкин

Рубин посреща Торпедо в последен мач от кръга във Висшата лига и ще се опита да се завърне в средата на таблицата за класиране. По удобен съперник за осъществяване на намеренията си едва ли казанчани биха могли да намерят.

Рубин претърпя поражение с 2:1 при гостуването си на силния отбор на Кубан в миналия кръг, с което бе сложен край на серията от шест мача без загуба. Така отборът от Татарастан има до момента две победи, четири равенства и две загуби и с 10 точки заема 11-то място в класирането на Висшата лига.

Торпедо записа единствената си победа срещу Урал в средата на август и оттогава московчани претърпяха четири поражения в четири мача, допускайки десет гола. Впрочем, това е отборът с втората най-слаба защита в Лигата и с второто най-слабо нападение в руския елит. А този факт обяснява защо столичани са в опасната зона, с актив от само 4 точки.

Няма никакви съмнения, че домакините са фаворити в мача. Ако играчите на Рубин не проявят някакви сантименти и най-важното - не подценят съперника си, те трябва да постигнат комфортна победа от поне два гола.

Прогноза: Рубин - Торпедо 2:0

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
106