Тулуза - ПСЖ: Въпрос на мотивация


Н. Гавазов

Тулуза - ПСЖ: Въпрос на мотивация

Тулуза - ПСЖ
Стадион: "Мунисипал", Тулуза
Дата: 27.09.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Тони Шапрон

Тулуза посреща шампиона ПСЖ в мач от осмия кръг на Лига 1 в опит да продължи добрата си серия от два поредни двубоя без загуба. Впечатленията от досегашното представяне на "виолетовите" са добри - отборът записа три победи и равенство в седемте си досегашни мача, включително успехи над Олимпик Лион и като гост на бойкия тим на Рен.

В прогнозата за мача на шампиона в средата на седмицата казахме, че ПСЖ се превръща в майстор на равенствата, но колективът на Блан се пробуди и успя да победи с 2:0 Каен благодарение на точните удари на Лукас и Маркиньос. След този двубой столичани останаха единственият отбор, който няма поражение в лигата, като общият баланс е 3 победи и 4 равенства, а това засега осигурява на ПСЖ четвърто място в класирането, на три точки от лидера Марсилия.

Домакините не могат да разчитат на контузените Спайч, Матеус и Дидот. Вероятно Акуилар ще застане в средата на терена, а Брайтуайт ще води атаката.

Силва, Лавеци и Ибрахимович са в лазарета на гостите. Впрочем, в някои френски медии се появиха съобщения, че Блан умишлено не използва шведа, пазейки го за сблъсъка с Барселона следващата седмица. Така или иначе Златан не попадна в групата за двубоя.

Последната победа на Тулуза над ПСЖ тук е от 18 октомври 2009 година. Оттогава "виолетовите" неизменно губят домакинствата си на столичния отбор, при това, получавайки поне два гола във вратата си. Днешният мач с лекота може да изпратим в раздел "поредна загуба" на Тулуза, но нека още един път напомним, че ПСЖ имат тежък двубой с Барселона в Шампионска лига. Остава само да гадаем, а нашите читатели сами да преценят, с каква мотивация столичани ще излязат на Мунисипал в събота вечер. В крайна сметка нищо не пречи да потърсим изненадата в двубоя, използвайки знак, различен от "2".

Прогноза: Тулуза - ПСЖ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Тулуза:

23 август Бастия - Тулуза 1:0 (Лига 1)
30 август Тулуза - Евиан 1:0 (Лига 1)
13 септември Реймс - Тулуза 2:0 (Лига 1)
20 септември Тулуза - Каен 3:3 (Лига 1)
23 септември Рен - Тулуза 0:3 (Лига 1)

ПСЖ:

31 август ПСЖ - Сент Етиен 5:0 (Лига 1)
13 септември Рен - ПСЖ 1:1 (Лига 1)
17 септември Аякс - ПСЖ 1:1 (Шампионска лига)
21 септември ПСЖ - Лион 1:1 (Лига 1)
24 септември Каен - ПСЖ 0:2 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Тулуза - ПСЖ

55 срещи
15 победи за Тулуза
11 равенства
29 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 84:53 за ПСЖ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233