Рен - ПСЖ: Шампионите ще останат без победа като гост


Н. Гавазов

Рен - ПСЖ: Шампионите ще останат без победа като гост

Рен - ПСЖ
Стадион: "Роут дьо Лориен", Рен
Дата: 13.09.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Антони Гаутие

Рен измъкна изненадваща победа с 1:0 в Каен и в трети пореден мач е без загуба. Единственото поражение на "червено-черните" е в Лион, където колективът на Филипе Монтание успя да направи добро първо полувреме и слабо второ. След четири изиграни мача Рен със седем точки в своя актив се намира на пета позиция, само на три пункта от първото място.

За разлика от своя съперник, ПСЖ все още е без победа като гост, въпреки че столичани играха на терените на двата аутсайдера Реймс и Евиан, чиито единствени точки от началото на шампионата са точно срещу парижани. В миналия кръг колективът на Лоран Блан помете с 5:0 Сент Етиен и се изкачи на второто място в класирането, на две точки от лидера Бордо.

Кристиан Брюлис не е в състояние да играе за Рен заради контузия, а добрата новина е, че Бенджамин Андре поднови тренировки, въпреки че специално в този мач той няма да може да помогне на своя отбор.

При гостите положението с кадрите е по-сложно. Давид Луис се контузи по време на пребиваването си в националния отбор и все още не е ясно, дали ще излезе срещу Рен. Ако бразилецът остане на пейката, Камара ще го замести. Йохан Кабай се завърна след наказание, но извън строя остават Тиаго Силва, Адриен Рабьо и Серж Орие.

По традиция, ПСЖ е фаворит в мачовете от вътрешното първенство и всички очаквания са за победа на столичани. От началото на сезона обаче шампионите не играят добре навън. Логично е да предположим, че след като не успяха да победят последните два отбора в класирането, парижани имат малко шансове да го направят и на терена на отбор, който показва по-добър футбол от аутайдерите.

Прогноза за: Рен - ПСЖ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Рен:

25 юли Аугсбург - Рен 2:1 (Приятелска среща)
10 август Лион - Рен 2:0 (Лига 1)
16 август Рен - Евиан 6:2 (Лига 1)
24 август Сент Етиен - Рен 0:0 (Лига 1)
30 август Каен - Рен 0:1 (Лига 1)

ПСЖ:

08 август Реймс - ПСЖ 2:2 (Лига 1)
11 август Наполи - ПСЖ 1:2 (Приятелска среща)
16 август ПСЖ - Бастия 2:0 (Лига 1)
22 август Евиан - ПСЖ 0:0 (Лига 1)
31 август ПСЖ - Сент Етиен 5:0 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Рен - ПСЖ

56 срещи
17 победи за Рен
15 равенства
24 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 67:54 за ПСЖ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205