Роналдо: Заслужено победихме


Н. Гавазов

Роналдо: Заслужено победихме

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира победата над Севиля с 2:0 в мач за Суперкупата на Европа. Както е известно, португалецът отбеляза и двата гола за своя тим и бе определен за играч на двубоя. Също така Роналдо сподели мнението си за новите попълнения в тима и изказа своята благодарност към Сър Алекс, който го откри за големия футбол.

"Това бе първата ми среща и поради тази причина леко се вълнувах в началото. Но на терена се чувствах наред, а останалите ми помагаха. Първият гол ми даде увереност, чувствах се комфортно. Разбирахме, че ни предстои труден двубой, но играхме по-добре и създавахме положения. Севиля имаше шанс след наша грешка, но действахме енергично, стараехме се повече да атакуваме и вкарахме два гола. Заслужено победихме", заяви Роналдо.

"Искам да благодаря на Сър Алекс за наградата за най-добър играч на мача. За мен това има голямо значение, защото той ме научи на много неща, когато на 18 години дойдох в Манчестър Юнайтед", добави португалецът.

"Кроос и Хамес играха добре и помогнаха на тима да завоюва този трофей. Радваме се, че те са с нас. Мисля, че Кроос и Хамес са великолепни футболисти, които със сигурност ще постигнат тук успехи", каза още Роналдо.

 

  Сподели
107