За Рома е крайно време да спечели


.

За Рома е крайно време да спечели

И Рома и Реджина все още нямат успех в Калчото. “Джалоросите” разочароваха в първите си два мача, в които направиха равен с Наполи и паднаха от Палермо. След това дойде и срама в Шампионската лига от румънския Клуж – 1:2 на “Олимпико”. Лучано Спалети не пожела да оправдае загубите с многото контузии, но е факт че именно те се отразиха на формата на тима. Ако сиак да е близо дол идерите обаче Рома ще трябва да се възстанови бързо от шока. Проблемиет в защита не са свършили. Отново на терена няма да бъде централната защитна двойка Жуан-Мексес. В халфовата линия проблем ще създаде липсата на Перота. Тоти вероятно ще вземе участие в срещата, но едва ли ще изкара цял мач.

Реджина също има доста проблеми преди мача. Тимът няма да може да разчита на Франческо Коза и Едгар барето. Емануел Касчионе също е аут така, че резервите ще трябва да се оправят в центъра, където за Рома действат Де Роси и Акуилани. Антонио Гиоса пък няма да вземе мястото си в защитата. Реджина започна със загуба като гост на Киево, а после направи 1:1 с Торино. През седмицата тимът се разправи с Каляри с 4:0 за Купата на Италия, което е увеличило самочувствието.

Естествено Рома доминира в предишните мачове между тези съперници. “Вълците” спечелиха последните 3 мача на “Олимпико” срещу Калабрийци. Най-накрая на тима се отдава възможност да спечели мач, за да възвърне малко наранената си увереност.

Вероятни състави:

Рома: Дони; Сисиньо, Панучи, Лория, Рийзе; Де Роси, Писаро, Тадей, Акуилани, Тонето; Вучинич

Реджина: Кампаньоло; Ланзаро, Валдес, Чирило, Коста; Вилияни, Тоньоци, Кармона, Халфредсон; Бриенца, Коради

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:1    

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28