Съндърланд ще счупи домашния карък


.

Съндърланд ще счупи домашния карък

Съндърланд влиза в местното дерби с Мидълзбро като 17-ти в класирането на Премиършип, само на една позиция над чертата благодарение на головата си разлика. Тази година се очакваше “черните котки” да са по-далеч от биткта за оцеляване, тъй като Рой Кийн пръсна доста пари за състава си. Засега обаче тимът има победа, равен и две загуби. Много лошо е представянето у дома – 2 поражения. 12 поредни мача Съндърланд не може да опази вратата си суха. Все пак успокоителното е, че домакинските загуби дойдоха от отбори, които са в челото. След наказание от три мача се завръща Майкъл Чопра. Антон Фърдинанд и Джордж Макартни вероятно ще дебютират пред собствена публика.

Мидълзбро стартира много по-добре отколкото мнозина очакваха. Тимът е 9-ти с 2 победи и 2 загуби. Слабоста на тима на Гарет Саутгейт обаче е в гостуванията. През този сезон подобно на Съндърланд и Мидълзбро няма мач, в който да не е допуснал гол. Голямата загуба за Боро е отсъствието на Тунджай, който е контузен и няма да играе 6 седмици. Това означава, че Мидо ще се върне в титулярния състав като партньор на Алвеш.

Мидълзбро е печелил само 1 от псоледните 4 мача между двата тима. Това стана преди три години на “Стейдиъм ъф Лайт”, а тогава мениджър на тима бе Мик Макарти. В последните три мача между тези отбори винаги е имало 3 или повече гола.

Съндърланд едва ли ще повтори слабата си игра от мача с Манчестър Сити загубен с 0:3. И двата отбора са от тези, които едва ли ще изпаднат в Чемпиъншип. С новите си попълнения Съндърланд изглежда по солиден, особено в защита. Мачът определено е завързан, но по-вероятно е “черните котки” да се поздравят с победа.

Прогноза на Futbol TV- 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
35