Анонс на Бундеслигата - срещите в събота


.

 Анонс на Бундеслигата - срещите в събота

Баварският колос Байерн Мюнхен ще приеме тимът на Шалке 04 с Феликс Магат. Байерн се простиха с ШЛ и ще трябва изцяло да се концентрират в спечелването на Бундеслигата. Ван Гал не оправдава засега високите очаквания, тимът му трудно бележи голове, а честите рокади в атака не носят резултати. Марио Гомес не може да намери формата си от миналата година и за пореден път ще остане на резервната скамейка за сметка на  Мирослав Клозе и Лука Тони. Очаква се Ван Буйтен  и младата звезда Томас Мюлер да се завърнат в тима след като изтърпяваха наказание в мача срещу Бордо. Феликс Магат ще се опита да се противопостави на Байерн  с един млад и амбициозен отбор. Младите и непознати доскоро Мориц и Шмиц се наложиха в полузащитата. Кевин Курани показа, че е във форма като вкара гол и добави асистенция  по време на мача срещу Леверкузен.

Мача ще пропусне със сигурност звездата на Байерн Франк Рибери, а  Ариен Робен ще се появи най-вероятно през второто полувреме.

Байерн Мюнхен:
Бут-Лам-ван буйтен-Бадщубер-Брафхайд-ван Бомел-Тимсчук-Швайнщаигер-Мюлер-Тони –Клозе

Шалке 04:
Нойер-Вестерман-Бордон-Замбрано-Хьоведес-Мориц-Шмиц-Рафиня-Ракитич-Курани-Фарфан

Коефициенти от bwin:

Байерн Мюнхен - 1.75
Равенство - 3.45
Шалке 04 - 4.55

Прогноза: 1X
              
Хофенхаим посреща шампиона

Тимът на Ралф Ранник се изправя срещу Волфсбург. “Вълците” събраха самочувствие срещу Бешикташ, и сега ще се опитат да спечелят трите точки и на “Райн-Некър Арена”. Важно е да се спомене, че те имат доста проблеми  в защита от началото на сезона, а Хофе играят атакуващ и бърз футбол. Няма да е странно дори ако играчите на Ралф Ранник заложат на контраатаки. Очаква се атрактивен мач с много голове. За “вълците” се завръща Графите.Той беше нападателят който поведе тима към титлата през миналия сезон.

Хофенхайм:
Хилдебранд-Бек-Симунич-Компер-Айхнер-Форса-Луис Густаво-Карлос Едуардо-Салихович-Майкоусел-Ибисевич

Треньор: Ралф Ранник

Волфсбург:
Беналио-Шефер-Коста-Мадлунг-Ритер-Хасебе-Жозуе-Гентнер-Мсимович-Графит-Джеко

Треньор: Армин Фе

Коефициенти от bwin:

Хофенхайм - 2.25
Равенство - 3.30
Волфсбург - 3.00

Прогноза: 3:2
          
Бохум трябва да спечели!

Бохум посреща новака в първа лига Фрайбург. Новият наставник на Бохум  Хайко Херлих ще направи всичко за да може тима му да излезе от кризата. Трите точки задължително трябва да останат  в Бохум. Наказани са Дабровски,Оно. Ако успеят да вкарат ранен гол , Бохум може и да спечелят. Очаква се минимална победа за Бохум, не е изключено и реми.

Бохум:
Херваген-Конча-Малтриц-Марвай-Фукс-Епале-Имхоф-Азауаг-Гроте-Шестак-Климович

Треньор: Хайко Херлих

Фрайбург:
Пуплин-Бучер-Шустер-Бастианс-Кормас-Ча-Банович-Йегер-Абдесаки-Идрису-Бехман

Треньор: Робин Дут

Коефициенти от bwin:

Бохум - 2.30
Равенство - 3.30
Фрайбург - 2.90

Прогноза: 1:0 или 1Х
          
Щутгарт продължава да търси победата.

След две поредни ремита в първенството срещу Байерн и в ШЛ срещу Севиля, Щутгарт ще се опита да спечели нещо срещу Борусия М’Гладбах. Гладбах поднесоха изненадата като победиха като гост Хамбургер миналия кръг. Момчетата на Михаел Фронцек ще бъдат доволни и на равен резултат . Щутгарт ще търсят победата. Погребняк ще получи нов шанс в атака,а Кузманович ще организира играта заедно с креативните Елсон,Хилберт и Хитцелспергер.

Борусия МГладбах:
Баи-Левелс-Броуерс-Данте-Яурес-Роис-Брадли-Маркс-Аранго-Френд-Колаути

Треньор: Михаел Фронцек

Щутгарт:
Леман-Бока-Делпер-Ташчи-Челоци-Хитцелспергер-Кузманович-Руди-Елсон-Хлеб-Погребняк

Треньор: Маркус Бабел

Коефициенти от bwin:

Борусия Мьонхенгладбах - 2.75
Равенсто - 3.30
Щутгарт - 2.40

Прогноза: 1:2 , 2
          
Майнц  продължава да мечтае

Мач между новаците в първа Бундеслига Майнц и Нюрнберг. При Майнц нещата вървят като по мед и масло. Тимът събра 18 точки и продължава да мечтае за класиране в първите 6 отбора. Отборът на Томас Тухел взе една точка срещу шампиона Волфсбург  и днес със сигурност ще гони победата. В тима на Нюрнберг има раздвижване, но все още много проблеми. Всеки фен на Нюрнберг е забелязал, че Онинг още не може да открие точния състав. Ставаме свидетели на чести рокади в състава, различни тактики. Веднъж момчетата играят 4-4-2, в следващата среща 4-3-3. Това продължава от началото на сезона и едва ли днес ще станем свидетели на нещо различно. В  атака поне със сигурност ще започнат Айглер и Буняку.

Майнц 05:
Мюлер-Хелер-Бунгерт-Новески-Льов-Кархан-Сото-Хугланд-Иваншиц-Амри-Бансе

Треньор: Томас Тухел

Нюрнберг:
Шефер-Пинола-Маро-Волф-Дикмайер-Нордвайт-Франц-Клуге-Минтал-Айглер-Буняку

Треньор: Михаел Онинг

Коефициенти от bwin:

Майнц 05 - 2.00
Равенство - 3.35
ФК Нюрнберг - 3.55

Прогноза: 3:1

ВЕСЕЛИН ВАРЧЕВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
311