Здрав бой чака БАТЕ на “Бернабеу”


.

Здрав бой чака БАТЕ на “Бернабеу”

Белоруският БАТЕ има късмета да пробие в групите на Шампионската лига след като отстрани в предварителните кръгове два тима, които очевидно бяха по-силни – Андерлехт и Левски. Тимът разчита изцяло на здрава защита и контраатаки. Най-големият проблем на Виктор Хончаренко обаче бе жребият за груповата фаза. Подобно на Левски преди две години, сега БАТЕ е в групата на смъртта с Реал, Ювентус и Зенит. Белорусите ще претърпят 6 загуби в потока и ще е истинско чудо ако головата им разлика е по-малко от -20.

Първата задача на БАТЕ е най-тежката. Дебют на “Сантяго Бернабеу”, където подсилилия се през лятото испански шампион започва похода си към 10-ти трофей от надпреварата. Дали Реал има сили за такъв успех е рано да се каже, тъй като английските тимове раздават справедливост на Стария континент. Групата обаче е такава, че ако някой от трите фаворита Реал, Юве или Зенит си пзоволи да изпусне точки срещу джуджето БАТЕ непременно ще бъде елиминиран.

За Реал са наказани Пепе и Рубен де ла Ред, а с контузия е Санйдер. Единствената надежда за БАТЕ е сериозно подценяване на ситуацията от страна на испанците.

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 5:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26