Байерн ще вземе трите точки като гост на Стяуа


.

Байерн ще вземе трите точки като гост на Стяуа

Стяуа ще е аутсайдерът в групата с Байерн, Лион и Фирентина и дори спечелване на трето място и влизане в УЕФА ще се счита за успех. Миналият сезон те се представиха зле в групите, но надеждите им са да спечелят повече точки тази година благодарение на натрупания опит. По пътя си към групите на ШЛ Стяуа отстрани отбора на Галатасарай, а румънците се представят доста добре и в родната лига. Най-големият отсъстваш в състава на Стяуа е Мирел Радой, който се контузи миналата седмица.

Байерн се завръща в Шампионската лига след година отсъствие. Миналият сезон немците се състезаваха в Купата на УЕФА, но загубиха на ¼-финала от Зенит. Сега начло на тима е Юрген Клинсман. В Бундеслигата баварците започнаха с две победи и два равни. Рибери е аут за мача в Румъния. Лука Тони обаче е възстановен и ще може да сбъдне мечтата си да участва в Шампионската лига.

От много време Байерн и Стяуа не а се срещали в евротурнирите, но последният път когато играха срещата им завърши 1:1. Румънците попаднаха в тежка група, в която всеки от тимовете ще се опита да вземе пълен комплект точки от тях. Байерн не прави изключение и ще започне с успех в Шампионската лига. Въпеки това двубоят ще е доста интригуващ.

Последни 6 мача на Стяуа в Европа у дома - ЗРЗЗРП

Последни 6 мача на Байерн (М) като гост - ЗППРЗР

Прогноза на Futbol TV - 2
Точен резултат - 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28