Селтик не може да си позволи да изпусне Олборг


.

Селтик не може да си позволи да изпусне Олборг

Селтик достигна 1/8-финалите в предните си две участия в Шампионската лига. Сега обаче “детелините” са в тежка група с Манчестър Юнайтед, Виляреал и Олборг. Затова и пред своя публика те трябва да стартират с победа над датчаните. Селтик започна добре шампионата в Шотландия, но последва загуба в дербито с Рейнджърс – 2:2 на “Паркхед”. Най-хубавата новина за домакините е, че нямат нито един контузен състезател, така че излизат с пълен състав срещу Олборг.

Самото участие на датчаните в групите е изненада. Те преминаха през два предварителни кръга.  От 7 мача като домакин от началото на сезона Олборг има 2 победи, равен и 4 загуби. Като гост те са по-стабилни с две победи и загуба. Съставът на Олборг няма проблеми с контузени и наказани. Трябва обаче дасе отбележи, че с оглед добрия минал сезон тимът продаде доста футболисти през лятото.

Двата тима не са се срещали помежду си в евротурнирите. Трябва да се отбележи фактът, че “детелините” имат 6 поредни победи като домакин в групите на Шампионската лига. Затова може да очакваме нова победа на шотландците. Особено като се вземе в предвид, че им предстоят две ужасни гостувания на Виляреал и Мианчестръ Юнайтед.

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33