Хитрият Жозе ще излъже Панатинайкос


.

Хитрият Жозе ще излъже Панатинайкос

Панатинайкос има за треньор бившият помощник на Аврам Грант в Челси Хенк Тен Кате. Гърците ще се борят с Вердер за втората позиция в групата, а за да стане това трябва да играят силно поне у дома. В гръцкото първенство са минали само два мача, а ПАО има победа и загуба. През уикенда бе дадена почивка на Йоргос Карагунис. Жилберто и Марсело Матос ще трябва да се погрижат защитата да бъде спокойна.

Жозе Моуриньо се завръща в Шампионската лига с надеждата да я спечели. Едва ли някой смята, че Интер няма нужните играчи да го стори. Все нещо липсва на “нерадзурите” в последните години, за да стигнат поне финал. Мнозина обвиниха Роберто Манчини за грешен избор на стратегия през изминалия сезон, в който Интер отпадна от Ливърпул на 1/8-финалите. В Серия А шампионите имат 4 точки в два мача, в които са допуснали по 1 гол. В защитата като партньор на МАтераци се завръща Иван Кордоба, докато напред сигурни титуляри са Ибрахимович и Куарешма. Не е ясно кого измежду Мансини и Фиго Специалния ще постави на дясното крило.

В евротурнирите ПАО и Интер на са се срещали. Моуриньо обаче е печелил тук с 2:0, когато бе начело на Порто. Все пак гърците ще са труден тест за Интер. Те осъзнават, че всяка спечелена точка в този мач е бонус. Интер ще се стреми към по-добър старт тази година, тъй като в предните две започна със загуби. Равенството не изглежда нелогично, въпреки че Моуриньо ще опита всичко, за да спечели мача.

Последни 6 мача на ПАО в Европа у дома – РППРЗП

Последни 6 мача на Интер в Европа като гост – РРЗППЗ

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27