Очаквайте голове на Трабзонспор – Бешикташ


.

Очаквайте голове на Трабзонспор – Бешикташ

Най-интересния мач от третия кръг на турската Сюперлиг противопоставя Трабзонспор и Бешикташ. Двата тима започнаха с по 2 победи шампионата. В състава на Трабзон има изключително много промени спрямо миналия сезон. Само 5-тима са футболистите, които не са дошли това лято. Тимът се разправи лесно с Анкараспор печелейки с 2:0. После дойде успеха над Анкарагюджю с 2:1.

Бешикташ изглежда доста по-обигран. Въпреки че тимът не почна лесно – 3:2 с Анталияспор, дойде победа 2:0 срещу Коняспор, като футболистите на Коня имаха само 2 реални положения за гол. “Орлите” очевидно са запълнили дупките в защитата, които им пречеха миналия сезон. В нападение имат Бобо и Холсоко, които са готови да отбележат във всеки един момент.

В последните 10 мача между двата тима няма равенство. Равносметката е 5 победи за Бешикташ и 5 за Трабзонспор. Само един мач е завършил с по-малко от 2,5 гола. В предстоящата среща водени от звездата си Ятара Трабзон ще опитат да наложат натиск и да отбележат бърз гол. Наставникът на Бешикташ Ертурул Саалам вероятно ще сложи персонален пазач на Ятара, въпреки че мнозина твърдят, че това е неправилен метод за съвременния футбол.  Бешикташ ще се ориентира на контраатаки поне в началото.

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат - 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27