Анонс на 8 кръг на Бундеслигата - срещите в събота


.

Анонс на 8 кръг на Бундеслигата - срещите в събота

Днес се играят шест срещи от немската Бундеслига, а утре са останалите две. Futbol-TV Ви представяме кратък анонс на днешните двубои, с коефицентите на bwin и прогноза за мачовете:


Бохум - Волфсбург

Отборът на Бохум приема Волфсбург на стадион "Ревирпауер Штадион" в мач от 8-я кръг на германската Бундесалига. Мачът ще се проведе от 16:30 часа българско време и обещава да бъде много интересна среща. След важната победа на Бохум миналата седмица срещу Нюрнберг сега съставът ще се опита да я повтори срещу по-класния Волфсбург. Треньорът на домакините Франк Хейнеман няма да може да разчита на Станислав Сестак, Даниел Имхоф, Филип Боенинг и Кевин Вог.

За състава на гостите които загубиха през седмицата мача си от Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед, сега ще е изключително важно да постигнат победа за да може да се повдигне самочувствието на играчите и тима отново да се влезе топ 4 на временното класиране. За шампионите е празник: на вратата се връща Диего Бенало, но проблемите в защита остават. Преди две години отборът загуби тук с 3:5, но сега едва ли ще се случи подобно нещо.

Статистика на срещите между двата отбора: 6 победи за Бохум, 2 за "вълците и една среща завършила наравно, голова разлика 21:13.

В класирането до момента Бохум се намира на 13 позиция на с 7 точки, а Волфсбург са на 6-та позиция с 12 точки.

Коефициенти в bwin:
Бохум - 4.15
Равен - 3.30
Волфсбург -1.80

Прогноза Бохум - Волфсбург 1:1


Майнц - Хофенхайм

Майнц приема Хофенхайм на стадиона в Майнц, в събота от 16:30 часа. Във временното класиране домакините са на 8-а позиция с 11 спечелени точки и без загуба у дома, докато съставът на Хофенхайм заема 4а позиция с 14, с две победи като гост. Треньорът на домакините Томас Тучел няма да може да разчита в срещата на халфа Тим Хуугланд. Защитата на отбора е слабото звено с 12 допуснати гола, а сега тя ще има срещу себе си Ибишевич, Ба и Обаси.

През есенния дял на шампионата през миналия сезон, Хофенхайм се представи на много добро ниво и оглавяваше класирането. През тази година тимът на Ралф Рангник също играе много добър футбол и 4-ата позиция до момента не е случайна.

Коефициенти в bwin:
Майнц - 4.00
Равен - 3.75
Хофенхайм -1.75

Прогноза Майнц - Хофенхайм 1:2

 

Байер Леверкузен - Нюрнберг

Отборът на Бейер Леверкузен приема Нюрнберг на „Байер Арена" в събота 3-ти октомври от 16:30 часа българско време. Неприятното за състава на домакините е отсъствието на бразилския халф Ренато Аугусто , който се завърна в игра миналата седмица след лечение на контузия, но от ръководството на отбора съобщиха, че той отново е няма да е на линия за съботния двубой. Домакините нямат загуба у дома си и ще се опитат да вземат поредната си победа срещу неубедителния си съперник.

За отбора на гостите няма наказани или контузени играчи, но Нюрнберг силно се нуждае от спечелването на 3-та точки за може да се измъкне от зоната на изпадащите. Нюрнберг се представят по-добре навън, но лош атестат за нападателите са 4 гола отбелязани досега.

Във временното класиране до момента Леверкузен се намират на 2-а позиция с 17 точки колкото има и лидера Хамбургер, а Нюрнберг са на 16-ти с актив от само 5 точки.

Коефициенти в bwin:
Байер - 1.40
Равен - 4.00
Нюрнберг -7.40

Прогноза Байер - Нюрнберг 3:1


Байерн Мюнхен - Кьолн

Съставът на Байерн Мюнхен приема Кьолн на „Алианц арена" в събота 3-ти октомври от 16:30 часа българско време и е в центъра на обективите. Треньорът на домакините Луис Ван Гаал има много кадрови проблеми след като през седмицата в мача от Шампионската лига той загуби Ариен Робен. Формата на другия лидер в отбора Франк Рибери също не е добра поради болки в коляното и треньора ще го остави на скамейката. При това положение, най-после може да бъде даден шанс на Тони.

За гостите от Кьолн добрата новина е , че няма контузени играчи, но отбора има много какво да доказва. Нападателното дуо на отбора Лукас Подолски и Миле Новакович са почти безрезултатни в мачовете досега, като тази събота ще имат пореден шанс да опровергаят критиците и да отпушат головите си сметки. В предишният сезон гостите победиха тук неочаквано Байерн с 2:1, сега с интерес ще следим какво ще се случи.

Във временното класиране до момента Байерн са 7-и с 11 точки, докато Кьолн на предпоследната 17-та позиция с актив от 4 точки.

Статистика между двата отбора: 18 победи за Байерн, 9 за Кьолн и 11 срещи са завършили наравно. Голова разлика 81:50

Коефициенти в bwin:
Байерн - 1.25
Равен - 5.75
Кьолн -8.05

Прогноза Байерн - Кьолн 3:1


Хановер - Фрайбург

Отборът на Хановер приема Фрайбург на AWD Щадион от 16:30 часа българско време. Лоша новина за домакините: ще отсъстват Робърт Енке, Марио Егиман, Винициус, Алтин Лала, Ян Шлаудраф и Михаел Форсел. След загубата миналата седмица от Волфсбург и предимно дефанзивната игра, която показаха играчите, този кръг от треньорския щаб ще заложат на по-офанзивен стил, като ще се разчита предимно на нападателите Жири Стайнер и Дидие Конан. Лоша статистика обаче притеснява домакините, които нямат все още победа на стадиона си.

Новака в Бундеслигата Фрайбург ще гони упорито 3-те точки защото те могат да ги пратят в топ 6 на класирането. Единствения контузен в състава е Джонатан Йегер. Отборът има две победи като гост вече, защо да не постигне трета?

В класирането до момента Хановер се намира на 14-та позиция с 6 точки , а Фрайбург са на 10-та позиция с актив от 10 точки.

За почитателите на залозите, двойката е с хубав коефицент, както и "хикса" :

Коефициенти в bwin:
Хановер - 2.00
Равен - 3.30
Фрайбург -3.40

Прогноза Хановер-Фрайбург 1:2


Борусия Мьонхенгладбах - Борусия Дортмунд

Германският Борусия Дортмунд, в който играе българският национал Димитър Рангелов, гостува на Борусия Мьонхенгладбах на "Щадион-им-Борусия-Парк". Срещат се два отбора, които очевидно се намират в криза. Домакините претърпяха 4 поредни загуби, а гостите нямат шести мач победа.Съставът от Мьонхенгладбах в момента тимът е на 12-а позиция със 7 спечелени точки. Дортмунд е на 15-ото място до момента с 6 точки.

С контузия в тима на домакините е капитанът Филип Даемс.

Лидерът и капитан на Дортмунд Себастиан Кел също няма да вземе участие в срещата, тъй като получи тежка контузия, която ще го извади от игра за 6 седмици. Очаква се Юрген Клоп отново да остави на пейката Рангелов, а титуляри да са Бариос и Зидан. В игра се завръща Блашиковски.

Коефициенти в bwin:
Борусия М - 2.80
Равен - 3.15
Борусия Д -2.35

Прогноза Борусия Мьонхенгладбах - Борусия Дортмунд 2:3

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197