Ливърпул ще вземе точка от Юнайтeд в дебюта на Бербо


.

Ливърпул ще вземе точка от Юнайтeд в дебюта на Бербо

Възможно ли е това да е годината на Ливърпул и “червените” най-накрая да донесат титлата на “Анфийлд” след дълга пауза. Едва ли. Ливърпул разполага с чудесен състав, но той трудно може да се мери с Манчестър Юнайтед и Челси. Въпреки това старта на хората на Рафа Бенитес бе добър. Те постигнаха 7 точки от три мача. Победите на отбора обаче дойдоха много трудно и с не малка доза късмет.

Юнайтед пък е с 4 точки от два мача. Изоставането в срещите идва заради финала за Суперкупата на Европа със Зенит, поради който бе отложен мача с Фулъм. “Червените дяволи” също са без загуба, но за тях е типично да вдигат оборотите след Коледа, така че винаги да са в борбата за титлата. Така ще е и тази година. В този ред на мисли Ливърпул извади късмет с жребия, който им прати шампионите едва в 4-тия кръг.

Последната победа на Ливърпул над Манчестър Юнайтед датира от далечната вече 2001 година. От тогава “червените дяволи” записаха смазващ рекорд срещу вечния си съперник. В последните си три домакинства мърсисайдци не са вкарали дори гол. Толкова ранна среща от сезона обаче трудно се предвижда. И двата отбора не са напипали върховата си форма. Без Роналдо Юнайтед е различен отбор. Интересно ще е да се види как ще се включи новата звезда на тима Димитър Бербатов. Като цяло обаче при така стеклото се положение равенството изглежда най-логично.

Последни 6 домакинства на Ливърпул – ПППППП

Последни 6 гостувания на Манчестър Юнайтед – ПРРЗПП

Последни 6 мача на Анфийлд – 1:2, 1:2, 0:1, 0:0, 0:1, 0:1

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
23