Босингва: Рeднап греши, мислейки си, че е Сър Алекс


Н. Гавазов

Босингва: Рeднап греши, мислейки си, че е Сър Алекс

Бившият защитник на Кунс Парк Рейнджърс обсипа с критики мениджъра на лондончани Хари Реднап. През миналия сезон, след който КПР изпадна от елита, Реднап не един път се оплакваше, че заплатите на отделни футболисти не съответстват на нивото на техния футбол. Също така английският специалист открито критикуваше Босингва за това, че отказа да бъде резерва по време на един от мачовете на отбора.

Последната капка, която препълни чашата на търпението на португалеца стана автобиографичната книга на Реднап, в която мениджърът на КПР обвинява Босингва в липса на професионализъм

"Никого не съм молил за тази заплата, която КПР ми плащаше. Как Реднап може да прави технически анализ на играчите, ако губи цялото си време в преговори с агенти? Той си мисли, че е Сър Алекс, но има голяма разлика: за своята продължителна кариера Реднап е печелил само един трофей. Имам чувството, че не знае какво говори. Не знам на какво се дължи - от възрастта или от виното, което пие от сутринта", заяви Босингва за A Bola.

 

  Сподели
111