Ибрахимович: Искам да изпълня договора си с ПСЖ


Н. Гавазов

Ибрахимович: Искам да изпълня договора си с ПСЖ

Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович призна, че започва да се чувства все по-уверен във френската столица, а също така заяви, че има намерение до край да изпълни договора си с клуба от Лига 1.

"Никога не трябва да казваш никога, може би един ден ПСЖ ще престане да вярва в мен и тогава ще ми се наложи да сменя клуба. Искам да остана в Париж до края на своя договор, но към момента клубът е собственик на моето положение. Всяка година пред ПСЖ се появяват нови планове, тъй като проектът продължава да се развива, независимо от това кои са в отбора. Впрочем, не се безпокоя за бъдещето си. Докато играя както в мача с Бенфика, аз смятам, че всичко ще е добре", заяви Ибрахимович.

"Когато пристигнах в ПСЖ, аз не знаех какво да очаквам. Лига 1 бе за мен напълно непознат шампионат, аз нямах никаква информация за френските отбори. Това за мен бе буквално нещо ново. Но на втората година в Париж нещата се развиват за мен много по-добре. Сега знам по-добре всичко - съотборниците, клубът, запалянковците. Сега ми е много по-лесно не само на терена, но и извън него", допълни шведът.

 

  Сподели
139