Касияс: Не съм обиден на Моуриньо


Н. Гавазов

Касияс: Не съм обиден на Моуриньо

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс заяви, че не е обиден на Жозе Моуриньо и ще се отнесе с уважение към португалеца при личната им среща. Както е известно, във финала на турнира International Champions Cup "бланкосите" ще се изправят срещу Челси, който се ръководи от бившия наставник на Реал Мадрид. По време на последната година на Моуриньо на "Сантяго Бернабеу", между португалеца и испанеца възникна конфликт и през по-голямата част от втория етап на сезон Касияс търкаше пейката.

"Ако се срещна с Моуриньо, аз ще се отнеса към него с уважение. Длъжен съм да мисля за това, какво ни чака пред нас, а не какво е било в миналото. Не съм обиден. Щастлив съм и не мога да дочакам старта на новия сезон. По време на ерата "Моуриньо" преживяхме хубави неща, които трябва да запомним", заяви Касияс.

Вратарят коментира и трансферната кампания на Реал и слуховете около Кристиано Роналдо.

"Клубът подписа с няколко интересни играчи, които са изправени пред голямо бъдеще. Четири или пет наши футболисти се представиха прекрасно на младежкото Евро. Роналдо? Той е най-добрият футболист в света", каза още вратарят.

 

  Сподели
84