Агент: Треньорът трябва да прости на Пеев и Стоянов


Н. Гавазов

Агент: Треньорът трябва да прости на Пеев и Стоянов

Агентът на футболистите на Амкар Захари Стоянов и Георги Пеев коментира решението на старши-треньора на отбора от Перм Станислав Черчесов да изпрати двамата българи в дублиращия отбор. Както е известно, в петък специалистът предприе това решение и до този момент остават неясни причините за действията на Черчесов. Включително вчерашното интервю на Пеев за една от руските медии не внесе яснота по въпроса.

"Мисля, че причината е извън терена. Пеев и Сираков играха и в трите мача от шампионата. Аз след всеки един двубой разговарях с Черчесов и той не каза нищо лошо за двамата. Може би знае повече, но той трябва да каже конкретно какво се случва и в какво е проблема. С Пеев разговарях в събота и в неделя, а с Черчесов все още не, защото не исках да го безпокоя преди двубоя (Б.ред.интервюто е от вчера)", заяви агент Мирчо Димитров.

"Пеев сам не знае защо треньорът е взел това решение. Ако има конфликт, а играчите са виновни, треньорът трябва да им прости. Те трябва да останат в отбора, защото споредм мен Амкар има нужда и от Черчесов, и от Пеев, и от Сираков", допълни агентът на играчите.

 

  Сподели
87