Официално: Самба се завръща в Анжи


Н. Гавазов

Официално: Самба се завръща в Анжи

Председателят на Борда на директорите на Анжи Константин Ремчуков потвърди завръщането на защитника на Куинс Парк Рейнджърс Кристофър Самба в клуба от Махачкала. Както е известно, през зимата националът от Конго премина от Анжи в КПР за сумата от 12.5 милиона паунда и сключи с лондонския клуб договор за четири и половина години със заплата от 100 000 паунда на седмица.

Вчера руските медии информираха, че Самба е пред сензационно завръщане в Анжи, след като руснаците са се съгласили да заплатят 12 милиона паунда на КПР за играча. Тази сутрин обаче британските таблоиди съобщиха, че лондончани ще направят всичко възможно, за да задържат бранителя и всички в един глас твърдяха, че няма никаква договорка между клубовете. Сапунената сага започна да набира скорост днес по обяд, когато руските медии отново започнаха да твърдят, че Самба ще стане играч на Анжи.

Темата получи още по-голямо развитие с изявлението на един от босовете на клуба.

"Самба се завръща. Той изяви желание за това. Ние нямаме нищо против. Плюс това за него се помолиха момчетата. Ние умеем да прощаваме грешките на приятелите си. Днес той премина медицински прегледи", написа Ремчуков на страницата си в Twitter.

 

  Сподели
96