Байерн тръгва за кредит на доверие


.

Байерн тръгва за кредит на доверие

Централната среща от четвъртия кръг на Бундеслигата ще се състои в Мюнхен, където ще гостува действащият шампион. Волфсбург след победите над Кьолн и Щутгарт, отстъпи в миналия кръг на Хамбургер, прекъсвайки безпогрешната си серия у дома и сега ще трябва да компенсира веднага домакинският провал. Мадлунг ще замени провалилият се Симунек, а в средата няма да видим Жосуе поради контузия. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2, като Мисимович ще има тежката задача не само да захранва Графите и Дзеко с топки, но и да ги подпомага в атаката. Треньора Армин Вех има проблеми с новото попълнение Карим Зиани който се сдърпа с Дзеко.

Байерн е без съществени промени. Най - вероятно в игра ще влезе в началото още Рибери, а Клозе ще отстъпи мястото си на Олич, но кой вариант ще избере ван Гаал, до последно няма да разберем. При всички положения ще заиграе с трима нападатели. Предполагам, че Швайнщайгер и новото попълнение Робен ще заиграят по крилата (kicker.de писа днес, че Байрн ще излязат с четвърти нападател, като на крилото вместо Робен ще застане Мюлер, но предполагам няма да стане това), в средата Тимошчук ще внася спокойствие, а отбраната ще се ръководи от Буйтен.

Най - хубавото нещо за Байерн преди двубоя е статистиката между двата отбора: 11 победи за баварци и един равен мач, голова разлика 34:10. През миналия сезон мачовете между тези два отбора завършиха с по общо 6 гола. За тази среща очаквам изключително офанзивна игра което ще доведе отново до резултатен мач. Труден за прогнозиране мач, но нека все пак повярваме във Байерн, всъщност това е срещата от която бих казал, че трябва да тръгне да се изправя немският колос и възстанови изгубеният кредит на доверие:

Прогноза: Байерн - Волфсбург 3:2

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191