Неймар: Сантос ще остане завинаги в сърцето ми


Н. Гавазов

Неймар: Сантос ще остане завинаги в сърцето ми

Нападателят на Сантос Неймар призна в една от социалните мрежи, че в понеделник ще подпише договор с Барселона. Както е известно, бразилският клуб прие предложението на каталунците за трансфер в размер на 50 милиона евро, а нападателят се съгласи с условията на испанския тим.

"Срещнах се със своите приятели и роднини, те ми помогнаха да си събера мислите. Те вече знаят окончателното ми решение. Не мога до понеделник да пазя новина в тайна. В понеделник ще подпиша договор с Барселона. Искам да благодаря на всички фенове на Сантос за тези невероятни девет години. Моето отношение към клуба и феновете няма да се измени никога.

Чувствата ми към Сантос са вечни. Само този клуб ми даде всичко това, което ме прави жив на терена и зад неговите предели. Особено искам да благодаря на феновете, които винаги са ме подкрепяли. Особено в тежките моменти.

Титлите, всички голове, ярките моменти, песните, които съчиняваха за мен феновете, празнуването на головете - това завинаги ще остане в паметта ми. Ще играя утре (б.ред. неделя). Искам още един път да изляза с фланелката на Сантос, да чуя трибуните, които ще скандират името ми. За мен това е огромна чест.

Сега изпитвам смесени чувства: наистина ми е тъжно да се сбогувам с клуба, но при това се радвам на новото предизвикателство. Сърцето ми винаги ще бъде със Сантос!", написа Неймар.

 

  Сподели
136