Байерн има да си връща на Вердер


.

Байерн има да си връща на Вердер

Бундеслигата едва е започнала, а още във втория кръг дойде време за първото голямо дерби, което може да има отражение върху битката за титлата. На Алианц Арена Байерн Мюнхен посреща Вердер. Миналата година двата състава се изправиха един срещу друг на този стадион в 5-тия кръг, а гостите отвяха баварците с 5:2, което бе най-голямата за ексшампиона за последните 13 години.

Като цяло и двата тима ще опитат да забравят изминалия сезон възможно най-бързо. Лошото за тях е, че и този не започна много добре. Байерн направи равен с Хофенхайм като гост, докато Вердер загуби у дома с 2:3 от Айнтрахт. И въпреки ,че е доста рано за сметки, това бяха загубени точки, които рано или късно ще натежат. Още повече, че единият или дори двата тима могат да направят нова грешка.

Байерн има проблеми с двама основни футболиста за предстоящия мач. Мартин Демикелис контузи глезена си, а Марк ван Бомел счупи пръст. В отсъствието на холандеца  шанс за изява получава Анатолий Тимошчук. Лука Тони все още нее готов за игра, а звездата Рибери вероятно ще се появи като резерва.

Налдо пък е голямата въпросителна пред Томас Шааф. Бразилецът все още не може да тренира и вероятно няма да играе. Себастиян Прьодл пък е наказан заради червения си картон от миналата седмица. Бониш има контузия в гърба. Даниел Йенсен и Мартук Розенберг също ще отсъстват поради травми съответно в глезена и коляното.

Домакинството в срещата определено накланя везните в полза на Байерн. Освен това не бива да забравяме, че без Диего Вердер няма да е същият отбор.Немската Бундеслига напоследък предлага доста сериозна интрига за титлата, но по-скоро този път мюнхенци ще успеят да си я върнат, а за целта трябва да започнат с победите. Отгоре на всичко срещу тях излиза и доста поосакатен съперник.

Последни 5 мача:

Байерн Мюнхен
РПРПП

Вердер Бремен
ЗПРЗП

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202