Бербатов пред договор с Галатасарай


М. Мехмед

Бербатов пред договор с Галатасарай

Димитър Бербатов ще се възроди отново, ако премине в Галатасарай, тези думи е изрекъл мениджърът на българина Емил Данчев пред шефа на „Джимбом" Юнал Айсан. Двамата са седнали вече два пъти на маса за трансфера на Бербо в Турция, разкрива турският ежедневник „Фотомач". Преговорите се водят в Англия и ще продължат до неделя, когато Айсал ще се завърне за дербито срещу Фенербахче.

Емил Данчев: Бербо ще се възроди в Турция


Желанието на Айсал е да спази обещанието да купи футболист от световна класа, привличайки 31-годишния нападател на Юнайтед. Президентът обаче ще дочака края на първенствата в Турция и Англия. Интересното е, че последните мачове ще се изиграят на една и съща дата - 13 май. Три дни по-късно Айсал умува да представи Бербо пред феновете на „лъвовете".
Според турската медия, ръководителите на Галатасарай вече са намерили спонсор, който да посрещне заплатата на Бербатов. Името на компанията засега се пази в тайна.
„Фотомач" хвали Бербатов за представянето му в Премиершип през миналата година, когато завзе лидерската позиция сред голмайсторите. През тази кампания екснационалът ни изигра само 11 мача за „червените дяволи" и успя да вкара 7 гола.

  Сподели
82