Платини: Ще играя за Динамо, тъй като търся ново предизвикателство


В. Мухарски

Платини: Ще играя за Динамо, тъй като търся ново предизвикателство

Бившият нападател на ЦСКА Мишел Платини заяви, че е приел офертата на румънския Динамо Букурещ, тъй като имал нужда от ново предизвикателство. Бразилецът смята, че вече е изкарал три години в Борисовата градина и сега му трябвало нещо ново. Платини ще прибира по 20 000 евро на месец от новия си отбор.

"Преминах в Динамо, защото исках ново предизвикателство. Играх три години в ЦСКА и сега идвам в Букурещ и се надявам да постигна добри резултати", сподели Мишел пред колегите ни от северната ни съседка.

"Желанието ми е да спечеля титлата на Румъния, а след това да играя в Шампионската лига с Динамо. Аз никога не се задоволявам с второто място. Вече говорих с президента на тима и той ми обясни какви са целите на Динамо. Аз искам да стана важен играч на този отбор. Освен това говорих и с Янис Зику за Динамо. Моят бивш съотборник в ЦСКА ме поздрави и ми пожела късмет. Каза ми, че тимът има страхотни фенове, които обаче са много взискателни", продължи Платини.

Платини обясни, че се е сдобрил с Лауренциу Рус и Драгош Григоре. Докато играеше за ЦСКА в контрола с Динамо той се сби и с двамата, но сега всичко е забравено.

Снимка: Пресслужба Динамо

  Сподели
101