Анчелоти: ПСЖ не се интересува от Пато и Кака


Н. Гавазов

Анчелоти: ПСЖ не се интересува от Пато и Кака

Карло Анчелоти призна, че е развълнуван от срещата с бившия си клуб Милан и същевременно призна, че ПСЖ не се интересува от нападателя на „росонерите" Алешандре Пато. Както е известно, тази вечер италианският специалист направи своя дебют начело на френския гранд при загубата с 0:1 от Милан в Дубай.

„Играхме добре и аз съм щастлив от начина, по който играхме с Милан. Борихме срещу топ отбор и беше много емоционално да се срещна със стария си клуб. Наистина, това е много емоционален начин да започна своето ново приключение", заяви Анчелоти за Еurosport.

Победният гол отбеляза Пато, който по-рано през деня бе свързан с евентуален трансфер във френския клуб. Френските медии дори твърдяха, че ПСЖ има интерес и към плеймейкъра на Реал Мадрид Кака.

„Няма никакъв шанс Кака да дойде в ПСЖ, защото той има договор с Реал Мадрид. Ние ще купуваме само такива играчи, които клубовете са готови да ги продадат. Пато е играч на Милан и има договор „росонерите", така че ние не се интересуваме от него", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
119