Красножан: Анжи не е само Самуел Ето'о


Н. Гавазов

Красножан: Анжи не е само Самуел Ето'о

Новият старши-треньор на Анжи Юрий Красножан заяви, че смята да изпълни до край петгодишният си договор с клуба. Както е известно, вчера ръководството на Анжи заяви, че отборът има нов наставник, а по-късно тази информация се появи на официалната страница на клуба от Махчкала. Това събитие се очакваше да стане още през миналата седмица, но решаването на някои технически въпроси забавиха избора.

В същото време 48-годишният специалист ще запази поста си като селекционер на "Б" националния тим на Русия. Красножан призна, че не се притеснява от големите имена в отбора.

„Анжи не е само Роберто Карлош и Самуел Ето'о. Тук има и други талантливи момчета - Жирков, Ахмедов, Джуджак и няколко дегестански играчи, с които работя в националния отбор. Няма нужда да ги управлявам, защото ние сме едно цяло, един отбор. В момента не мога да кажа дали ще се разделя с някой, просто не е коректно без да съм ги видял в действие, да говоря подобни неща", заяви Красножан за официалният сайт на Анжи.

„Последният ми мач като треньор бе срещу Анжи. Да, зная защо ми задавате този въпрос. Два пъти губя работата си след загуби от Анжи - като треньор на Спартак Налчик и след това когато бях начело на Локомотив. Сега обаче това няма да се случи - нямам намерение да губя и смятам да си изпълня докрай петгодишния договор", допълва новият наставник на руския отбор.

 

  Сподели
126