Гансо: Загубихме от най-добрия отбор в света


Н. Гавазов

Гансо: Загубихме от най-добрия отбор в света

Полузащитникът на Сантош Гансо отбеляза справедливостта на резултата във финала от Световното клубно първенство срещу Барселона. Както е известно, шампионът на Стариоя континент победи с 4:0 носителя на Копа Либердадорес и през всичките 90 минути на мача не остави никакви съмнения относно превъзходството си. Според думите на бразилеца, неговият отбор е загубил от най-добрия тим в света.

„Сега дойде време да се отпуснем и порадваме на успехите. Годината беше добра за нас, защото я завършваме с два трофея. Що се отнася до моето бъдеще, този въпрос ще се решава през януари. В момента съм играч на Сантош и аз съм спокоен", цитира O Globo думите на Гансо.

„От загубата от Барселона само може да извлечем полезни за нас уроци - това е най-добрият отбор в света. Каталунците умело работят с топката, нямат никакви различия между линиите и освен това не оставят свободни пространства за маневриране. Вкараха ни четири гола, но много от тях станаха след наши грешки в отбрана. Имахме шансове да вкараме и ние, но за съжаление не успяхме да се възползваме от положенията си", допълва полузащитникът.

 

  Сподели
112