Марадона се извини на феновете на Ал-Васл


Н. Гавазов

Марадона се извини на феновете на Ал-Васл

Ръководството на Ал-Васал застана зад старши-треньора на тима Диего Марадона, въпреки унизителната загуба на отбора с 0:5 в турнира за Купата на Обединените арабски емирства. Както е известно, след две поредни победи с 3:0, в събота вечер воденият от аржентинеца отбор получи пет безответни гола в рамките на само 19 минути, с което предизвика негодуванието на феновете си.

Снощи Марадона поднесе извиненията си на привържениците на Ал-Васл и обеща, че всички усилия на играчите ще бъдат хвърлени в първенството на страната.

"Искам да се извиня на всички привърженици на Ал-Васал за тази загуба. Тъжен съм. Намирахме се на верния път, но сега ще трябва да се съсредоточим изцяло върху първенството и да не гледаме назад. Надявам се, че тази загуба няма да се отрази на морала на отбора. Трябва да си извлечем поуките от поражението", заяви Марадона за Al Jazeera.

"Купата беше място, където исках да изпробвам различна тактика, схема и стартов състав, за да видя къде са силните ни страни и да ги използваме за големите мачове. По-добре да си извлечем поуките сега, отколкото в първенството", завърши Марадона.

В неделя Ал-Васал излиза срещу Ал Шаржа в първи кръг на първенството в Обединените арабски емирства.

 

  Сподели
76