Десподов се замисля дали да не си тръгне от ПАОК


FUTBOL-TV

Десподов се замисля дали да не си тръгне от ПАОК

Футболистът на ПАОК, който е и капитан на българския национален отбор Кирил Десподов се замисля за бъдещето си в солунския тим, с който стана шампион преди броени месеци.

Гръцкото издание sportime.gr, цитирано от "Топспорт", твърди, че крилото иска да се почувства важен и да взима участие в ключовите мачове на "двуглавите орли".

В последния двубой на ПАОК обаче Десподов влезе в 85-ата минута срещу Атромитос. 27-годишният футболист все пак помогна с асистенция за трудния успех с 2:1 на Перистери.

"Той не иска да е 12-и или 13-и играч", казва гръцкото издание. Източникът допълва още, че има известни проблеми с поведението на Десподов. Българският футболист се изолирал по време на тренировки и хранения, когато е резерва. Щом започне от първата минута Десподов става съвсем различен човек.

През този сезон ПАОК успя да привлече крилото Шола Шортайр и наставникът Разван Луческу разполага с 4-5 различни опции за двата фланга. И съвсем естествено, толкова голям избор ограничава времето на Десподов на терена.

"Не трябва да изключваме заявка за трансфер от Десподов през януари. Още повече, че Лудогорец го чака с отворени обятия", допълва гръцката медия по адрес на Десподов.

  Сподели
44