Мело: Ако вярвате, всичко е възможно


Н. Гавазов

 Мело: Ако вярвате, всичко е възможно

Полузащитникът на бразилския Флуминензе Фелипе Мело сподели мислите си за Манчестър Сити, който може да стане съперник на южноамериканския клуб във финала на Световното клубно първенство.

"Най-добрият отбор в Европа за последните пет години, въпреки че не спечели Шампионска лига [първите четири от тях]. Те преживяват нещо, с което не са свикнали - имаха няколко лоши резултата в английското първенство и виждат Ливърпул на върха на таблицата (по време на интервюто Ливърпул бе начело в таблицата на Висшата лига). Но знаем потенциала на Сити.

Те имат отличен треньор и комбинация от сила, скорост и технически умения. Имат много силен играч в предни позиции (Ерлинг Холанд), който винаги е в движение. Те са много добри в измъкването на топката от защитата. Много ги изучаваме и тренираме здраво. Знаем, че ще бъде много, много трудно, но е факт, че нищо не е невъзможно в този живот. Аз съм християнин, чета Библията много. Библията казва: "Ако вярвате, всичко е възможно".  Така че всичко е възможно“, заяви Мело.

Припомняме, че на 18 декември Флуминензе победи египетския Ал-Ахли с 2:0 в полуфинален мач от Световното клубно първенство през 2023 г. Бразилският клуб стигна до финала на надпреварата. Във втория полуфинален мач ще се срещнат японският Урава Ред Даймъндс и английският Манчестър Сити. Срещата ще се проведе днес, 19 декември, от 20:00 часа българско време.

  Сподели
142