Суарес говори за здравословните си проблеми


Н. Гавазов

Суарес говори за здравословните си проблеми

Нападателят на Гремио Луис Суарес говори за здравословните си проблеми.

"Не мога да изправя коляното си докрай. Това е следствие от операцията, която ми направиха през 2020 г. в Барселона. Работих върху възстановяването три месеца, а след това пандемията удари, обявиха локдаун и прекарах последния месец, работейки сам от вкъщи. Не е същото като да работиш върху квадраципсеса, не е като да влезе физиотерапевт и да изправи коляното ви.

Постоянно се чувствам защипан. Добре че не се подува коляното. Ако се натрупа течност в него, дори нямаше да мога да го помръдна. Преди мача вземам три таблетки, на следващата сутрин още една, а също и Волтарен няколко часа преди мача.

И не става въпрос само за коляното. Понякога ме боли долната част на подколянното сухожилие и гърбът често ме притеснява, защото накуцвам. Всеки ден процедурите са различни, в зависимост от това колко ме боли. Трябва да помисля за бъдещето си. Ще дойде момент, може би след 5-10 години, когато искам да играя падел тенис или футбол 5x5 с приятелите си, но няма да мога поради остеоартрит. Трябва да вземем всичко под внимание“, заяви  Суарес.

  Сподели
199