Анжи готов да даде 45 милиона за Неймар


Н. Гавазов

Анжи готов да даде 45 милиона за Неймар

Президентът на Сантош Луиш Алваро де Оливейра Рибейро заяви, че вече пет клуба, в това число два английски и един руски са готови да заплатят 45 милиона евро, каквато е цената определена в договора за откупване на евентуалния трансфер на нападателя Неймар. Според боса, изборът е оставен изцяло в ръцете на играча, който трябва да вземе своето решение до няколко дни.

Според Sky Sports, тези пет клуба са Реал Мадрид, Барселона, Челси, Манчестър Сити и руския Анжи, където играе сънародника на нападателя - Роберто Карлош. Всичките пет клуба са получили разрешение да започнат преговори с младия футболист и сега остава Неймар да разгледа предложенията и да се спре на едно от тях, което му харесва най-много.

„Не искаме да продаваме играча, но в договора му е записано, че ако някой плати неустойката по разтрогването му, ще има трансфер. Не мога да кажа кои са клубовете, които се съгласиха на това, но те са добре известни в Европа. Поискаха разрешение да започнат преговори и ние им го позволихме. Всичките страни са вежливи един към друг и сега вече могат да започнат да разговарят с бащата и агент на Неймар", заяви Рибейро.

 

  Сподели
92