Обрат: Канаваро напуска Ал Ахли


Н. Гавазов

Обрат: Канаваро напуска Ал Ахли

Главният изпълнителен директор на Ал Ахли - Ахмад Халиф Хамад, само ден след като опроверга появилите се през миналата седмица спекулации, че клуба ще се раздели с Фабио Канаваро, за да може играча да продължи своята кариера в английския КПР, промени мнението си и изказа предположението, че защитника наистина може да напусне отбора и да продължи кариерата си другаде.

В интервю за Gulf News босът заяви, че клуба от ОАЕ ще подпише с двама нови чужденци, което означава, че Канаваро ще трябва да напусне отбора, тъй като правилата на Про лига ограничават броя на чужденците, единият от които трябва да бъде от азиатската футболна конфедерация.

„Имаме вече двама бразилци и ще подпишем с още двама чужденци, единият от които ще бъде азиатец. Вече задействахме този процес", заяви Хамад.

Само ден по-рано, пред Sport 360 босът заяви, че защитника, който спечели световната купа през 2006 няма да ходи никъде.

„Това не е истина. Фабио Канаваро никъде няма да ходи. Аз не зная откъде се е появила тази информация. Той има договор с нас за още една година и всички се надяваме, че условията по него ще бъдат изпълнени", цитира Sport 360 думите на Хамад.

 

  Сподели
94